eboys Punctul lui de vedere

Matrimoniale gratis pe Facebook!

Matrimoniale gratis pe Facebook!Nu mai e un secret pentru multa lume faptul ca reteaua sociala Facebook este o platforma promitatoare inclusiv pentru cunoasterea unor noi parteneri romantici, nu putini fiind cei care au incercat deja marea cu degetul si au reusit, cu putin noroc, sa seduca alti utilizatori de pe Facebook si sa initieze cu acestia o relatie romantica de mai lunga sau mai scurta durata.

Din marturiile unor membri de pe Facebook care au fost implicati in mod direct sau indirect in astfel de afaceri matrimoniale, exista chiar tehnici de agatat bine puse la punct care pot fi folosite pentru a-ti mari sansele de succes in dragoste, dintre acestea cel mai des folosite fiind urmatoarele:

1. E bine sa iti propui din start obiectivul cresterii cat mai rapide a retelei tale de prieteni, in acest mod avand acces si putand comunica nu doar cu noii tai amici de pe Facebook, dar si cu persoane complet straine care apar insa in lista de amici a prietenilor tai si care se pot dovedi candidati seriosi pentru initierea unei posibile relatii romantice.

Unii utilizatori profita din plin de aceasta oportunitate, ei pregatindu-si terenul in mod abil mai intai de toate cu o prezentare de zile mari pe pagina lor de Facebook si mai apoi incercand sa faca o buna impresie tuturor celor pe care isi doresc sa ii adauge in lista lor de prieteni. Astfel ei vor castiga in credibilitate si vor putea primi "recomandari" pozitive din partea tertilor atunci cand ies la agatat pe Facebook.

2. O alta modalitate de a cunoaste alte persoane pe Facebook este sa te implici in grupurile de discutii existente din abundenta in interiorul acestei mari retele sociale, si aici fiind de gasit suficiente sanse pentru a cunoaste un potential partener romantic. Desigur, ideal ar fi sa devii membru al acelor grupuri unde te poti identifica prin interese si obiective comune, dar sansele sunt la fel de bune daca reusesti sa te "infiltrezi" chiar si acolo unde simti ca ar exista oportunitati serioase de a agata pe cineva de care iti place mult.

Desigur, si in acest caz, sunt necesare unele eforturi initiale, fiind bine sa te faci mai intai cunoscut in cadrul grupului de pe Facebook prin comentarii inteligente si alte modalitati puse la dispozitia ta pentru a dovedi ca esti un membru activ si a castiga astfel in popularitate, dar si in credibilitate. Mai tarziu, cand pozitia ta de "veteran" in cadrul grupului este bine stabilita, poti iesi la agatat in voia cea buna, unele persoane putand sa iti raspunda favorabil deoarece stiu cate ceva despre tine si beneficiezi astfel de un plus de credibilitate si simpatie.

3. In sfarsit, foarte eficiente pentru cunoasterea unui potential partener de relatie s-au dovedit a fi si conversatiile "accidentale", care nu sunt insa deloc asa din punctul de vedere al "pradatorului sexual". Acesta se va informa in detaliu cu privire la tot ce tine de persoana "victimei" sale, aici fiind desigur incluse si preferintele acesteia pentru un anumit tip de muzica, paginile de Internet sau de pe Facebook unde a votat "Imi place" si in general tot ceea ce poate fi descoperit investigand atent pagina de prezentare a persoanei care iti place precum si activitatile sale de pe Facebook.

Inarmat cu aceste informatii valoroase, poti trece la pasul urmator, respectiv infiltrarea ta in reteaua de prieteni a potentialei "victime" si pregatirea cu rabdare a terenului pentru a putea intr-un final initia o conversatie complet "intamplatoare"  cu persoana care iti doresti sa devina partenerul tau romantic. Una sau mai multe conversatii de acest tip pot pleca de la niste comentarii lasate pe Facebook, de la unele interese comune sau orice altceva ar putea oferi un prilej bun pentru a intra pe chat. De aici si pana la adaugarea ta in lista de prieteni de pe messenger nu mai este decat un pas, in rest lucrurile fiind ca si aranjate.

Astfel de situatii nu sunt deloc rare pe Facebook, aici fiind active atat persoane sincere si deschise care nu vor refuza sansa de a se indragosti online doar pentru ca e vorba de Internet si nu de o intalnire reala, dar in egala masura exista si multi pradatori sexuali care vor profita la maximum de toate informatiile obtinute in mod direct sau indirect pentru a reusi astfel sa se strecoare in cercul de prieteni intimi ai victimei lor de pe Facebook. Odata acceptati, va fi destul de dificil sa ii indepartezi, astfel de fiinte fiind foarte abile in arta disimularii si stiind in detaliu cum sa selecteze o tinta facila dintre utilizatorii regulati ai Facebook.

O platforma excelenta inclusiv pentru afacerile matrimoniale si nu doar pentru dezvoltarea unei retele sociale solide, Facebook isi updateaza constant atat baza de date cat si interfata si programele puse la dispozitia utilizatorilor sai, odata cu updatarea programelor de software de pe Facebook aparand si noi oportunitati pentru a cunoaste mai indeaproape un alt membru care iti atrage atentia si din punct de vedere romantic si nu doar ca posibil membru al retelei tale de amici.

Nu e un lucru rau sa ai sansa de a iti cunoaste viitorul partener de relatie pe Facebook, unii dintre membrii acestei retele sociale fiind norocosi si plini de recunostinta pentru aceasta oportunitate inedita de a se indragosti online, dar asa cum se stie, exista si un alt tip de utilizatori pe Facebook care pun propriile interese mai presus de dragoste, acestia putand ajunge sa raneasca serios sentimentele victimelor lor si chiar sa scoata si niste bani sau alte beneficii pe spinarea credulilor de pe Facebook.

Un plus de vigilenta nu strica niciodata, deci fiti o idee mai selective cu membrii pe care ii acceptati in cercul vostru de amici chiar si atunci cand, la o prima vedere, totul pare in regula si credeti cu tarie ca ati avea de-a face cu niste persoane oneste, cu un profil credibil, fotografii simpatice si tot tacamul. Verificati noile cereri de prietenie apeland la cunostintele comune, iar daca "intrusul" nu trece de acest test initial atunci refuzati sa ii acceptati cererea de prietenie protejandu-va astfel nu doar pe voi insiva, dar si pe toti cei care fac deja parte din reteaua voastra sociala de pe Facebook.