eboys Punctul lui de vedere

Femeile vor detrona suprematia barbatilor gratie unor atuuri

Femeile vor detrona suprematia barbatilor gratie unor atuuriIncrederea exagerata in propriile forte, specifica barbatilor din toate timpurile, a condus cu incetul la o degenerare accelerata a acestei "specii", astfel incat in prezent femeile si nu barbatii detin armele cele mai potrivite pentru a castiga fara drept de apel o batalie a sexelor care parea altadata sa fie definitiv adjudecata de catre reprezentantii sexului tare.

Din pacate pentru acestia, femeile au ales aproape instinctiv sa duca un stil mai sanatos de viata, sa se preocupe mai mult de cariera lor, iar suplimentar ele reusesc sa se descurce mult mai usor in conditii economice precare. Aceste atuuri le fac sa avanseze incetul cu incetul in toate ariile dominate in trecut de barbati, femeile reusind sa se impuna aici prin constanta, seriozitate, prudenta, educatie superioara si alti factori foarte importanti pentru supravietuire intr-un mediu marcat de recesiune si tot felul de sincope neprevazute in plan social si economic.

Daca ar fi sa enumeram avantajele majore ale femeilor in lupta lor pentru suprematie, asta nu ar presupune vreun efort deosebit pentru a le identifica rapid pe cele mai importante dintre acestea, aici putand sa amintim mai ales:

1. Femeile se alimenteaza mai rational si mai sanatos decat barbatii, lucru care le permite sa isi mentina sanatatea si energia la cote mult mai ridicate pe toata durata zilei de lucru.

2. Gratie alimentatiei corecte, dar si altor factori pozitivi, femeile au si un sistem imunitar superior celui al barbatilor si vor fi capabile sa indeplineasca activitati diverse pe durate lungi de timp, mult mai bine decat in cazul barbatilor.

3. Tot ca o consecinta a alimentatiei corecte si a prezervarii sanatatii lor la cote mai inalte, femeile au o speranta de viata mai ridicata decat in cazul barbatilor.

4. Spre deosebire de barbati, femeile se preocupa mai mult si de aspectul lor exterior, lucru care le permite in scurt timp sa devina mai placute la vedere si sa ajunga astfel eligibile pentru statutul de mama. Spre norocul generatiilor viitoare, femeile frumoase procreeaza statistic cu pana la 20 de procente mai mult decat femeile mai putin atragatoare.

5. Deoarece au grija de felul in care arata, femeile sunt mai atente si la igiena lor zilnica, fapt care le imbunatateste simtitor deopotriva sanatatea cat si speranta de viata.

6. Stresul este managerizat mai bine de catre femei, care au tendinta de a discuta despre problemele lor mai des decat barbatii, apeland atat la prieteni cat si la asistenta calificata a medicilor.

7. Accidentele de tot felul sunt mai putine statistic in cazul femeilor deoarece acestea exercita un plus de prudenta in exercitarea activitatilor de zi cu zi, indiferent daca este vorba despre sofat, profesie, pregatirea hranei etc.

8. In plan economic, femeile se pregatesc mai temeinic atat pentru ocuparea unui loc de munca cat si pentru sarcinile de lucru ulterioare, fapt care le ajuta nu doar sa isi pastreze jobul, dar si sa obtina promovarea la locul de munca mai rapid decat barbatii.

9. Multe dintre femeile moderne detin diplome de absolvire a unei institutii de invatamant superior sau alta forma avansata de educatie, femeile din ziua de azi dorindu-si pe toate caile sa isi diversifice cat mai eficient educatia si abilitatile lor profesionale.

10. Nu in ultimul rand, femeile au demonstrat ca pot fi manageri de exceptie, temuti de catre concurenta si foarte competitivi, iar acest lucru se datoareaza si modului expert in care au invatat sa gestioneze fondurile si alte resurse care se afla la indemana lor.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu