eboys Punctul lui de vedere

Descopera-ti sufletul pereche vizualizandu-l mai intai in mod virtual!

Descopera-ti sufletul pereche vizualizandu-l mai intai in mod virtual!

Se crede de catre femei ca intalnirea  cu un partener ideal ar tine mai degraba de iluzoriu decat de realitate, experienta de viata stand ca dovada pentru aceasta, dar exista si femei binecuvantate, care au reusit sa-si cunoasca sufletul lor pereche, bucurandu-se apoi in pace de beneficiile rezultate in urma relatiei frumoase cu un partener cu care ele s-au dovedit a fi compatibile pe deplin.

Secretul acestor femei, care au noroc in dragoste, este unul simplu, respectiv ele nu se arunca in bratele primului venit ci, mai intai de toate, isi gandesc  partenerul la modul virtual si reusesc asa sa il poata vizualiza in detaliu, fizic si sufleteste, abia apoi iesind pe scena vietii matrimoniale cu multa incredere, de acum stiind exact ce isi doresc si cum trebuie sa arate viitorul lor iubit.

Descoperirea unui partener compatibil in lumea visurilor nu este nicidecum o inventie recenta a femeilor ci dureaza de milenii, si in zilele noastre fetele de la tara apeland inca la diverse ritualuri stravechi prin care sa isi descopere "partea" adica viitorul lor sot. Odata ce reusesc acest lucru, ele vor sti ce isi doresc, avand din acest motiv mai multa incredere in toate aspectele care tin de viitorul lor romantic.

Vizualizarea partenerului ideal este deci un exercitiu util mai ales pentru femeile lipsite de experienta, in zilele noastre putand foarte usor sa fii fascinata de vedetele ecranului, starurile de muzica sau alte personalitati publice si astfel sa isi faci o impresie complet eronata cu privire la modul in care ar trebui sa arate un potential iubit, compatibil cu tine atat fizic cat si sufleteste.

Printre calitatile prezente la un barbat demn de dragostea unei femei din zilele noastre se numara adeseori, pe langa aspectul fizic placut, si stabilitatea in plan profesional si financiar, timpul liber pe care il are acesta la dispozitie, caracterul onest, dar si plin de umor si buna-dispozitie, fidelitatea, starea generala de sanatate, respectul fata de propria persoana, inteligenta, abilitatea de a se integra usor si natural intr-un cadru social si altele.

Desigur ca in plan virtual, iubitul vostru poate functiona mult mai bine decat ar fi posibil in realitate insa acesta nu este un motiv pentru a va cobori standardele ci, dimpotriva, o motivatie suplimentara pentru a alege doar ceea ce e mai bun pe piata matrimoniala la momentul respectiv. Sufletul-pereche nu e intotdeauna doar o vorba in vant si veti sti chiar voi, pe viu, aceasta atunci cand veti ajunge sa rezonati la unison cu un barbat capabil sa va ofere momente de neuitat, el insusi fiind dependent de prezenta si dragostea voastra neconditionata.

 

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu