eboys Punctul lui de vedere

Barbatii va plac pentru ca sunteti frumoase, dar va adora pentru cu totul alte motive

Barbatii va plac pentru ca sunteti frumoase, dar va adora pentru cu totul alte motive

Formele apetisante ale unei femei starnesc intotdeauna interesul barbatilor, iar un chip placut, care se incadreaza la toate standardele de frumusete, de asemenea va fi mereu un atu al femeilor insa, in mod poate paradoxal, nu un corp trasnet si nici o fata de ingeras nu vor putea garanta faptul ca o astfel de atractie de moment va putea fi "speculata" pe mai departe pentru initierea unei relatii romantice in toata regula.

Spre deosebire de femei, care pot judeca nu doar aspectul ci si caracterul unui barbat intr-o clipita, gratie intuitiei cu care au fost daruite de la natura, barbatii au nevoie de timp pentru a se decide daca sunt sau nu compatibili cu o potentiala partenera, ei ghidandu-se acum dupa un set de reguli mai degraba subiective, care pot parea lipsite de importanta la o prima vedere, dar care vor conduce la final catre o alegere inspirata si, de ce ce, o foarte frumoasa poveste de dragoste.

Pentru a se putea inamora, barbatii trebuie sa patrunda cu incetul in universul femeii care le starneste interesul, ei trecand acum usor cu vederea peste unele "lipsuri" in plan fizic atunci cand personalitatea femeii in cauza ii atrage, ii intriga, ii invita si ii provoaca sa o descopere asa cum este ea cu adevarat si nu asa cum ii cer normele sociale sa se prezinte in public.

Nu intamplator, conform sondajelor de opinie, barbatii apreciaza relativ superficial trupul feminin, cu cat mai perfecte fiind formele sale, cu atat mai mult putand acest lucru sa ii indeparteze de o femeie frumoasa, fie pentru ca nu se vad alaturi de aceasta pe termen lung, fie pentru ca frumusetea la superlativ nu ii atrage atat de mult pe cat s-ar crede la o prima analiza.

Barbatii adora la partenerele lor mai mult decat orice lucrurile minore, amanuntele aparent lipsite de semnificatie, precum modul in care ele aleg sa se relaxeze atunci cand nu stiu ca sunt observate, unele dintre ritualurile lor zilnice de infrumusetare facute cu mai multa sau mai putina pricepere, felul aparte in care gusta dintr-un preparat culinar sau ticurile si opiniile lor subiective, toate acestea putand starni la maximum interesul unui barbat si chiar indemnandu-l sa se ofere cu trup si suflet la picioarele fiintei pe care au descoperit ca o pretuiesc in mod deosebit.

Sinceritatea si transparenta deplina, exprimate in modul cel mai deschis in intimitatea unui cuplu, atunci cand normele sociale nu mai trebuie urmate riguros, sunt doar doua dintre motivele pentru care barbatii pot prefera adeseori o femeie mai putin frumoasa, dar intru totul naturala, intr-o asemenea situatie femeia putand fi de-a dreptul fermecatoare chiar si atunci cand spune lucruri trasnite, se alinta ca un copil sau reveleaza aspecte ale personalitatii sale nu intotdeauna conforme cu standardele de "normalitate".

Vulnerabilitatea unei femei si curajul ei de a nu ascunde aceasta "slabiciune" este de asemenea un lucru apreciat de barbati, ei indragostindu-se mai degraba de o femeie care nu se teme sa isi arate si punctele sale slabe decat de o femeie care oculteaza acest aspect din dorinta de a domina sau pur si simplu din teama de a nu fi ranita sufleteste. Ciudat este insa faptul ca tocmai femeile care afiseaza constant tarie de caracter risca sa fie "sifonate" de catre partenerul lor tocmai pentru ca barbatii nu cred ca este omeneste posibil sa fii mereu stapana pe situatie mai ales cand vine vorba despre dinamica vietii de cuplu cu suisurile si coborasurile sale.

Atributele naturale ale unei femei si modul in care aceasta alege sa le foloseasca in viata de zi cu zi pot fascina un barbat, aceasta fiind una dintre cele mai comune cai prin care femeia poate ajunge sa castige increderea si respectul neconditionate ale partenerului sau. Astfel, usurinta cu care o femeie reuseste sa relationeze cu alte persoane, abilitatea sa de a se face placuta in societate sau modul inteligent in care isi foloseste intuitiile de moment cuplate cu experienta sa de viata pot contribui nu doar la realizarea obiectivelor de durata ale cuplului, dar exercita si o mare putere de seductie asupra unui barbat constient ca este mai putin complet si mai slab fara o astfel de partenera de-a dreapta sa.

Maiestria in plan profesional, culinar, intelectual, artistic etc. afisate de o femeie pot de asemenea atrage un barbat chiar si atunci cand femeia nu se ridica la niste standarde inalte de performanta, fiind in parte interesant si in parte haios sa descoperi la partenera ta de relatie fatete ale personalitatii sale care intregesc placut imaginea de ansamblu. Astfel de lucruri cimenteaza foarte mult o relatie de dragoste, iar reciproca este intru totul valabila, respectiv atunci cand barbatii la randul lor dovedesc sau doar se lauda cu performante deosebite in plan profesional, domestic sau artistic.

Continuand pe o asemenea linie analitica, putem concluziona faptul ca barbatii raman cu picioarele de pamant chiar si cand e vorba de dragoste, ei preferand constant realitatea imaginarului de fiecare data cand contempleaza o posibila relatie de durata si alegandu-si jumatatea nu supunandu-se imaginilor sau propunerilor care promoveaza frumusetea la modul absolut ci ghidandu-se dupa propriul set de valori sentimentale si estetice care sa le faciliteze identificarea unei partenere intru totul compatibila cu asteptarile lor in plan romantic.

Desigur ca cele afirmate mai sus nu mai sunt valabile atunci cand o femeie frumoasa isi pune talentele, experienta si farmecele la bataie, fiind relativ simplu pentru o astfel de femeie sa faca aproape orice barbat sa isi piarda complet capul si sa uite de absolut toate regulile de viata dupa care se conducea anterior. Chiar si asa, barbatii vor musca sanatos din nada pentru o perioada relativa de vreme, dar intr-un final probabil ca se vor smulge fortat din mrejele frumoasei care le-a furat sufletul, ei cautandu-si pe viitor o partenera poate nu atat de atragatoare fizic, dar mai aproape de idealul lor de consoarta si prietena de suflet.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu