eboys Punctul lui de vedere

Cum sa iti protejezi iubitul de gherutele unei concurente mai atragatoare ca tine?

Cum sa iti protejezi iubitul de gherutele unei concurente mai atragatoare ca tine?

Femeile stiu foarte bine faptul ca barbatii sunt puternic impresionati de farmecele unei femei atragatoare, indiferent daca ei recunosc deschis acest lucru sau nu, si acesta este motivul pentru care te poti trezi fie si impotriva vointei tale inundata cu sentimente negative de gelozie, o femeie frumoasa fiind privita in societatea noastra mai mereu ca o concurenta redutabila si mult mai rar ca o persoana care nu va ameninta la modul serios stabilitatea unui cuplu de indragostiti.

Daca va simtiti in vreun fel intimidata de o femeie din aceasta categorie si nu stiti cum sa reactionati sau ce sa faceti pentru a preintampina emotiile si reactiile voastre instinctive care apar pe neasteptate in astfel de situatii incercati sa retineti urmatoarele aspecte cautate constant de catre o femeie atragatoare la un potential partener de relatie pentru a oculta exact aceste trasaturi de personalitate ale iubitului vostru si a indeparta astfel pericolul de a-l pierde in favoarea alteia:

1. Un simt bine dezvoltat al umorului este un excelent stimul pentru femeile frumoase, ele apreciind barbatii capabili sa socializeze cu usurinta si respingandu-i pe aceia dintre ei care se dovedesc a fi plictisitori, monotoni sau retrasi in sine.

2. Spiritul de aventura si caracterul imprevizibil al unui barbat de asemenea fascineaza femeile atragatoare, ele cautand un partener care nu se teme sa experimenteze placeri noi, modalitati inedite de distractie sau situatii iesite din comun, marcate uneori si printr-un grad oarecare de pericol, risc.

3. Rafinamentul si intelectul bine dezvoltat sunt stimuli majori pentru femeile frumoase, ele simtindu-se mai pline de farmec si mai vioaie alaturi de un partener capabil sa creeze o atmosfera rafinata, romantica, de bun-gust si marcata prin clasa.

4. Barbatii siguri pe sine, capabili sa domine o femeie si mereu dispusi sa ia initiativa sunt de asemenea cautati de femeile frumoase, ele alegand statistic astfel de parteneri si ferindu-se de barbatii care par sa ezite atunci cand primesc semnale subtile ca pot initia un joc placut al seductiei. Acesta este de fapt si unul dintre putinele puncte slabe ale unei astfel de femei, nu de putine ori ele trezindu-se in mijlocul unei relatii abuzive, unde risca sa fie tratate ca un obiect si nu ca o fiinta reala.

5. Romantismul, dar nu cel de duzina, ci marcat prin abilitatea de a transporta instantaneu femeia intr-o atmosfera ideala, este de asemenea cautat de divele zilelor noastre, ele preferand la fel ca orice alta femeie si o astfel de dispozitie, dar avand cerinte ceva mai ridicate de la un potential partener, justificate de frumusetea lor si puterea lor mare de seductie de care sunt pe deplin constiente.

6. Daca se ajunge si pana acolo, respectiv daca frumoasa reuseste sa va fure iubitul pentru o noapte pasionala si descopera ca acesta este foarte bun la pat atunci cu siguranta ea va dori sa continue relatia astfel inceputa cu partenerul vostru, facand tot posibilul pentru a se bucura si pe viitor de abilitatile sale sexuale speciale.

7. Oarecum surprinzator la o prima vedere, femeile frumoase nu sunt deloc impresionate de cadouri scumpe sau de atentii speciale ci mai degraba de trasaturi pozitive ale personalitatii unui barbat, ele reactionand foarte bine la cei care iubesc animalele, se dovedesc a fi plini de compasiune fata de cei aflati in suferinta sau pur si simplu respecta si traiesc armonios viata in toate formele sale de manifestare.

8. Deloc surprinzator de data aceasta, pentru orice femeie atragatoare este foarte natural ca partenerul ales de ea sa o oglindeasca la superlativ, oferindu-i nu doar suficienta atentie, dar si facandu-i cat mai des complimente in toata regula care sa o ridice constant "in slavi", reasigurand-o de frumusetea sa si de capacitatea sa mare de seductie. Afrodita, zeita dragostei, este un exemplu foarte potrivit din acest punct de vedere.

9. O alta slabiciune a femeilor frumoase este faptul ca ele prefera mai degraba un barbat care pare mai greu de cucerit si nu pe aceia care li se ofera de-a dreptul pe tava, pentru aceasta categorie de femei provocarile de tip sentimental fiind o componenta esentiala in jocul seductiei. Astfel, un barbat care pare mai degraba rece, dar in acelasi timp care da si unele semne de interes este mai de dorit decat un alt barbat care arata in mod clar ca este puternic atras de o femeie atragatoare.

10. In sfarsit, abilitatea unui barbat de a fi mereu informat cu privire la multiple subiecte de prim interes, fie vorba despre lumea modei, sanatate, gastronomie sau orice altceva ar putea interesa o femeie atragatoare fac din acest barbat un adevarat "om de lume", respectiv un prieten pretios si un potential iubit pe care ti-l doresti cu siguranta aproape de tine.

Pentru restul femeilor, placute si interesante fiecare in felul sau, dar care nu depasesc standardele medii de frumusete, este deci util sa inteleaga in profunzime modul in care gandeste si actioneaza o frumusete a zilelor noastre pentru a-si proteja astfel relatia lor romantica de o posibila confruntare din care sa iasa la final pierzatoare, aici lupta fiind complet inegala, iar sansele de succes aproape nule.

Aceasta nu inseamna desigur ca femeile obisnuite trebuie sa isi transforme imediat partenerul intr-o fiinta inerta, care sa nu atraga nicicum atentia in societate, ci, dimpotriva, ele pot evolua normal alaturi de iubitul lor, oferindu-i acestuia un maximum de libertate, dar acordand totusi o atentie suplimentara atunci cand se simt amenintate si discutand in prealabil cu jumatatea lor unele strategii utile care sa preintampine orice incercare subtila de seductie venita din partea unei concurente mult mai bine echipata pentru a isi atinge obiectivele in plan romantic eliminand la nevoie orice opozitie din partea ambilor parteneri care formeaza un cuplu de indragostiti.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu