eboys Punctul lui de vedere

Sfaturi utile pentru a avea mai mult succes la intalnirile online

Sfaturi utile pentru a avea mai mult succes la intalnirile online

Intalnirile online sunt o modalitate tot mai cautata in ultima vreme de relationare cu sexul opus, Internetul oferind zeci de oportunitati in acest sens, uneori fiind vorba despre site-uri de cea mai buna calitate, iar alteori doar despre niste afaceri de duzina, menite mai degraba sa scoata bani usori pe spinarea clientilor decat sa ofere servicii matrimoniale decente.

Atunci cand insa aveti norocul sa va inregistrati profilul pe un sit matrimonial serios, lucrurile nu vor evolua neaparat inspre bine chiar si daca interfata oferita este de toata lauda, iar membrii existenti la acel moment suficient de numerosi incat sa va permita sa alegeti exact ceea ce cautati pentru implinirea dorintelor voastre in plan romantic sau, de ce nu, sexual.

Penru a avea succes la intalnirile online, urmati cu incredere recomandarile Egirl.ro de mai jos, in acest fel reusind sa va cresteti considerabil sansele de a intalni un partener real, placut si intru totul pe gustul vostru:

1. Primul si cel mai important lucru pentru a atrage atentia celorlalti membri dupa inregistrarea profilului vostru virtual este sa incarcati o selectie atenta de fotografii personale, de preferat fiind in acest caz sa optati pentru poze unde apareti atat "solo" cat si in compania unor amici/amice de calitate. In acest mod demonstrati ca aveti o viata sociala normala si, de asemenea, reusiti sa va puneti in valoarea si frumusetea, fotografiile facute inteligent reusind intotdeauna sa aduca un plus la imaginea voastra.

2. Toate materialele personale incarcate pe pagina voastra de profil trebuie sa fie clare si de buna calitate, iar vestimentia aleasa deopotriva pentru fotografii cat si pentru sedintele la webcam de asemenea trebuie sa fie selectionata adecvat, fiecare femeie putand sa opteze pentru un look nonconformist sau clasic, in functie de personalitatea sa.

3. Nu uitati niciodata sa completati cu atentie sectiunea "Despre Mine" de pe pagina de profil, aici fiind indicat sa va descrieti in asa fel incat sa starniti interesul vizitatorilor si sa ii faceti pe acestia suficient de curiosi incat sa lase cel putin un comentariu la profilul vostru ori chiar sa va contacteze in mod direct pentru a stabili o intalnire online in toata regula. Atentie deci la ceea ce scrieti despre voi si de asemenea atentie la alegerea inteligenta a cuvintelor precum si la redactarea corecta gramatical a textului.

4. Pe durata intalnirilor online, nu optati nici pentru mesaje scurte, tip SMS, si nici pentru vorbe fara sfarsit ci incercati sa va concentrati la subiectul discutiei, indiferent daca acesta a fost stabilit din start de catre partenerul vostru sau chiar de catre voi. Mizati mereu pe latura afectiva a celuilalt si deprindeti-va cu timpul sa strecurati printre cuvinte esenta propriei voastre personalitati. De asemenea, nu uitati sa sondati si sufletul partenerului vostru de discutie pentru a descoperi astfel daca acesta este superficial sau pe deplin interesat de persoana voastra.

5. Odata ce ati reusit sa va cunoasteti mai bine prin intermediul serviciilor online oferite de site-ul matrimonial si capatati incredere solida in partenerul vostru, puteti trece catre etapa a doua, respectiv puteti face schimb de numere de telefon sau, eventual, puteti opta pentru o sedinta particulara cu webcam si microfon pe un messenger la alegerea voastra.

Multe femei au reusit astfel sa cunoasca parteneri compatibili plecand de la o simpla intalnire online si ajungand apoi la o relatie romantica in toata regula, dar de asemenea multe femei au ajuns sa fie dezamagite deoarece partenerul lor s-a dovedit a fi  sub asteptarile lor initiale si de aceea este bine de exercitat un plus de precautie, cel putin intr-o prima faza, asta pana ce mai capatati un plus de experienta si puteti filtra cu mai mare precizie potentialii parteneri de succes de cei complet lipsiti de sanse.
 

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu