Dragoste si Sex Relatii

Reguli de baza in cazul unei despartiri

Reguli de baza in cazul unei despartiriO despartire poate sa iti rastoarne lumea cu susul in jos. Uneori poti trece foarte usor peste o astfel de situatie, dar in alte cazuri este nevoie de mai mult timp si energie pentru a-l uita pe cel ce l-ai iubit cu toata inima ta. Insa, daca totul s-a terminat si vrei cu adevarat sa incepi un alt capitol din viata ta, vei gasi in randurile de mai jos cateva reguli ce trebuie respectate cu strictete pentru a putea merge mai departe si a lasa trecutul in trecut si pe el la tomberonul de gunoi:

1. NU il vei suna. Indiferent de ce veste, fie fericita sau trista pe care tu consideri ca ar trebui sa o afle de la tine, nu face aceasta greseala. E posibil sa nici nu-i pese. In primul rand el face parte dintr-un peisaj apus, astfel ca nu cauta scuze pentru a-l contacta indiferent cat de nevinovate ar parea. Fara: telefoane, sms-uri sau mailuri etc.

2. NU frecventa locuri in care stii ca sunt mari sanse sa il intalnesti. Nu incerca sa te minti spunandu-ti ca este vorba doar de teritoriu si ca tu ai fost prima care a descoperit acel loc, este doar scuza inutila de a incerca sa il revezi si tu stii asta.

3. Vorbeste cu prietenii vostrii comuni pe care ii mai ai si spune-le (in cazul in care esti intrebata de el) ca nu te intereseaza sa mai stii nimic, cu cine se intalneste sau altele. Cere-le sa iti respecte asta si sa te ajute sa il uiti, nu sa il readuca in atentia ta.

4. NU ii vei raspunde la telefoane sau sms-uri daca incearca sa te contacteze, fie pentru a intreba daca esti bine sau cum iti merge. Asta nu mai este treaba lui, daca el a ales sa puna punct atunci sa traiasca cu aceasta consecinta, nu ii usura munca. Ca sa poti merge mai departe trebuie sa il stergi din viata ta astfel ca ii vei ignora telefoanele sale si sterge sms-urile pentru binele tau.

5. NU cauta semne si nu citi in cuvintele lui sperante cum ca ati putea sa reincepeti din nou acea relatie. Nu te amagi singura si nu iti imagina un basm ce nu exista, realitatea e cruda si uneori cel mai bine este sa fii constienta de asta, decat sa traiesti intr-un vis in care el se va reintoarce, iti va cere iertare si iti va spune ca esti cel mai pretios lucru pe care l-a avut in viata lui si acum il vrea inapoi. Fii realista!

6. Faptul ca te-ai despartit de el nu inseamna ca te vei muta sub o piatra, nu te ascunde in camera ta, nu iti inunda perna cu lacrimi, nu te imbraca precum la o inmormantare; o despartire nu inseamna sfarsitul lumii, cu atat mai putin a vietii tale. Sa fim serioase!

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu