Dragoste si Sex Relatii

Primele lucruri pe care le observa la tine

Primele lucruri pe care le observa la tineFie ca vrem sa recunoastem sau nu, prima impresie conteaza. In functie de aceasta impresie, cineva va sti aproape instant daca ar dori sa afle mai multe despre tine sau nu. Poate este egoist si meschin ca cineva sa te judece dupa doar o privire sau o intalnire de o ora, dar uneori nu este nevoie de mai mult pentru a simti acea chimie cu persoana potrivita pentru tine. Poate nu este corect, insa va fi evident daca in urmatoarele zile te va suna sau nu… daca prima impresie a fost una care i-a atras atentia sau nu.

–    Prima data un baiat va privi forma corpului tau, fie ca iti place sau nu, este primul lucru pe care il analizeaza.
–    Pe al doilea loc se afla zambetul tau, daca este autentic sau doar fals. Carui baiat nu ii place o fata care rade la glumele lui si tot chipul ii straluceste atunci cand zambeste?!
–    Apoi se va opri cu atentia asupra buzelor tale, cat este de ispitit sa le sarute sau nu, asa ca atentie, nu folosi un ruj care sa il orbeasca.
–    Va fi atent si la modul in care te exprimi si la subiectele pe care le abordezi, la o prima intalnire subiectele usoare si lejere sunt de obicei pe placul baietilor.
–    Iti va admira apoi parul, cat de stralucitor si matasos poate fi sub atingerea degetelor lui.
–    Va fi atent si la personalitatea ta, daca vei incepe cu replici pline de pesimism ii vei taia elanul si nu va mai dori sa vorbeasca cu tine. Nimanui nu ii place sa fie in prezenta unei persoane ce incearca sa vada intai raul in toate.
–    Va fi atent si la manichiura ta, daca ai unghiile ingrijite este un avantaj cu siguranta.
–    Nu te imbraca cu haine care sunt prea stramte sau prea largi.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu