Dragoste si Sex Relatii

Sunt un “bad boy”, nu incerca sa ma schimbi

Sunt un "bad boy", nu incerca sa ma schimbiCand un baiat iti spune in fata ca nu este ceea ce crezi tu, ai face bine sa-l crezi. Dar cum reprezentantele sexului feminin sunt mai emotive, au impresia ca dragostea si intentiile bune pot reusi sa transforme baiatul pe care il plac in printul pe care si-l doresc. Departe de adevar! Asculta aici:
 
–          Daca el iti spuneca este un afemeiat, nu te amagi ca tu vei reusi sa fii regina din viata lui, cea care il va determina sa o iubeasca pana la adanci batraneti.

–          Cand iti arata ca este posesiv, nu interpreta posesivitatea lui ca fiind modul in care iti arata ca te iubeste.

–          Daca ii pune pe primul loc pe baietii lui, nu te amagi spunandu-ti ca, cu cat relatia voastra va inainta, va renunta la iesirile in oras. Nu, nu o va face, ba poate ca vor fi mai dese.

–          Faptul ca iti spune ca tine la tine, nu inseamna ca te iubeste. Si eu tin foarte mult la pisica din blocul in care stau, dar asta nu inseamna ca o voi lua in casa.

–          Incerci sa ii arati ca micile lui tabieturi nu ii fac bine (excesul de tutun, cafea, bautura etc.), iar el te priveste, iti zambeste si iti da dreptate. Va schimba ceva? Nu.

Vorbele tale vor trece pe langa el.

–          Te deranjeaza ca flirteaza cu alte fete? Pai, in acest caz, chiar il mai intereseaza si alte persoane in afara de tine. Daca vrei sa-i ramai alaturi, e alegerea ta. El nu te va obliga sa ramai langa el din simplul motiv ca ii esti indiferenta.
 
Un baiat rau e un baiat rau, nu iti fa sperante ca esti cea care il va schimba. El nu vrea sa se schimbe. Daca dorea acest lucru, l-ar fi facut deja, nu te astepta pe tine sa apari in viata lui. Un baiat rau e si foarte incapatanat, ceea ce nu-ti va usura situatia.

Chiar vrei sa pierzi ani intregi incercand sa schimbi ceva fara speranta si sa te alegi si cu inima franta?

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu