Dragoste si Sex Relatii

Iti sunt alaturi!

Iti sunt alaturi!Am realizat ca tot timpul am fost in cautarea dragostei, dar ea era langa mine! E ciudat cum ti-o transpui, cum crezi ca va fi momentul in care mii de artificii parca iti vor exploda in inima! Iti imaginezi cum vei fi luat de valurile iubirii si fiecare fibra din corpul tau va fremata de dorinta, cum el va veni si iti va pune toata lumea la picioare. Si apoi BUMMM!

Intr-o zi am revenit cu picioarele pe pamant, dupa o serie de calatorii si emotii alaturi de printi mult asteptati! Am descoperit ca langa mine, rabdator, ma astepta adevaratul cavaler!

E surprinzator cand realizezi ca marea ta dragoste a fost tot timpul langa tine, dar nu ai vazut-o. Cand mi-a spus “iti sunt alaturi, indiferent ce ai alege”, totul in mine s-a topit, daruirea lui pentru mine m-a facut sa ma indragostesc pe loc. Sau, cine stie, poate deja eram indragostita de el, dar inca nu stiam.

Am cunoscut fericirea alaturi de el in momentul in care am hotarat sa las la deoparte nevoile si dorinte mele si sa ma apuc de nevoile si dorintele noastre impreuna.

Linistea sufleteasca am descoperit-o intr-o seara cand, lenevind in bratele sale, in timp ce buzele lui se odihneau aievea pe parul meu, am realizat ca ma simt “acasa” langa el. Am invatat astfel ca intalnesti iubirea exact in momentul in care te hotarasti sa nu mai cauti.

El ma face sa ma simt unica, deosebita, frumoasa. Prin modul in care ma iubeste, ma face sa ma indragostesc si mai tare de el. Am ajuns sa ador ca zambeste atunci cand eu ma revolt, ca este calm atunci cand eu vreau sa ma cert cu el, ca ma ia de mana si imi pune “Stai!” cand vreau sa plec. M-am indragostit de el pentru ca ma lasa sa fiu rasfatata, pentru ca se bucura atunci cand ma vede ca ma alint, pentru ca tine minte mancarea mea preferata si mi-o prepara cand mai putin ma astept. Pentru ca tot ce isi doreste este sa adoarma cu mine in bratele lui.

M-am indragostit de el pentru ca ma lasa sa fiu eu insami!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu