Dragoste si Sex Relatii

In dragoste risti sa pierzi si sa ai totul in acelasi timp!

In dragoste risti sa pierzi si sa ai totul in acelasi timp!

Cauti iubirea perfecta? Atunci cumpara-ti o carte de povesti, pentru ca doar acolo o vei gasi!

Dragostea vesnica exista in inima ta, insa nu poti trai tot timpul cu teama ca o vei pierde, pentru ca vei ajunge sa te ratacesti singura intr-o relatie in doi. Iar cand tot ce iti doresti este calm si liniste in relatie, atunci nu o pune pe tava in vazul lumii, ca sa-si dea cu parerea despre ea.

Suntem diferiti in modul in care iubim, in modul in care ne aratam iubirea. Unii lupta pentru dragoste, altii o abandoneaza.

Nu te razbuna: cand o iubire se termina, se incheie si un capitol din viata ta! Nu iti pierde timpul cautand raspunsuri pe care nu le vei obtine; nu iti obosi limba barfindu-l si facandu-l magar, dobitoc, aruncandu-i reprosuri ca nu s-a implicat suficient de mult, ca nu a dat o a doua sansa relatiei, ca nu a luptat pentru voi. Nu se merita sa-l ranesti. In timp ce tu te vei ingropa in regrete, indoieli si amintiri, el isi va vedea de viata. Ofera-ti sansa de a fi puternica si de a accepta o despartire cu fruntea sus, cu zambetul pe buze, cu suferinta in inima, dar cu speranta si cu dorinta de a scrie un nou capitol!

In dragoste ierti: ierti pentru ca speri ca maine va fi mai bine, pentru ca vrei sa lupti pentru relatia ta si nu esti dispusa sa arunci pe geam ceea ce ai creat; ierti deoarece crezi in voi si stii ca viitorul va fi mai bun, mai frumos, mai fericit atunci cand este impartit in doi. In dragoste trebuie sa fii suficient de puternic sa ierti si capabil sa-ti pui din nou inima in palmele lui, chiar daca exista riscul ca el sa o scape. In dragoste trebuie sa fii puternica si pregatita oricand sa risti totul!

Uita: uita durerea; uita de lacrimile care iti inundau obrajii; uita de rana care ti-a frant inima; uita de noptile nedormite si de zilele pline de amaraciune. Trebuie sa uiti pentru a putea construi ceva nou, pentru a ridica o noua viata. Nu te lasa trasa inapoi. Uita! Pentru ca trebuie sa traiesti prezentul; pentru ca prezentul esti tu; pentru ca tu meriti sa fii fericita si pentru ca trecutul trebuie sa ramana in trecut! Cei mai fericiti oameni sunt cei care sunt dispusi sa uite!


 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu