Cartea de bucate Gastronomie

Vita in sos soia cu alune caju



Ingrediente

carne de vita 200 g, ceapa tocata 1 lingura, alcool 1
lingurita, sos de soia 1 lingura, ulei 2 linguri, sare
si piepr dupa gust, un pumn alune caju, 1 ceapa verde

Mod de preparare

1.
Taiati carnea de vita in cubulete. La fel si ceapa verde.

2.
Intr-o oala incingeti uleiul, dupa care turnati usturoiul,
ceapa maruntita, alcoolul si sosul de soia. Condimentati
cu sare si piper dupa gust.

3.
Dupa ce sosul a fiert, se adauga 2 polonice de apa si
carnea. Se lasa la innabusit sub capac pana cand scade
apa

4.
Se serveste acoperita cu ceapa verde taiata feliute si
cu alune caju presarate. Pofta buna!

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu