egirl recomanda WWW-ul lunii

coolinaria.ro – Portalul tau de retete cool!


coolinaria.ro - Portalul tau de retete cool!Recent lansat, coolinaria.ro urmareste sa ofere o experienta culinara completa. Updatat foarte des, coolinaria.ro ofera retete variate, adaptate sezoanelor si sarbatorilor de moment, din repertoriul traditional si international.

In plus fata de un site traditional de retete, coolinaria.ro prezinta galerii de imagini inspirationale, grupate pe teme sau evenimente, mizind pe elementul vizual al oricarei retete bine aranjate.

In afara retetelor, coolinaria.ro are grija de sanatatea si silueta ta, cu o sumedenie de sfaturi cool in ceea ce priveste alimentatia sanatoasa si dietele echilibrate si perfecte pentru a da jos cele cateva kilograme in plus puse pe talie. O sectiune aparte este cea de tips&tricks, care contine sfaturi despre cum sa iti cumperi alimentele cele mai bune, dar si sugestii in bucatarie, sau pentru bucatarii incepatori.

Pentru ca nu mereu avem timp sa gatim acasa, coolinaria.ro a pregatit si o alta sectiune, in care sunt prezentate restaurante. Fiecare este clasificat in functie de specific, putindu-se efectua cautare alfabetica sau in functie de orase. Editorii coolinaria.ro iti prezinta, pe masura ce le alcatuiesc, si review-uri la unele dintre aceste restaurante.

Un utilizator coolinaria.ro poate adauga retetele proprii, impartasindu-le astfel cu toata lumea, sau poate comenta pe cele introduse de echipa coolinaria.ro.

 

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu