Ce citim egirl recomanda

Vai ce am uitat!


Vai ce am uitat!Viata lui Jordan nu este exact cum si-o inchipuia. Are un iubit care o inseala si nu se poarta frumos cu ea, o sefa care ii fura ideile si le prezinta ca fiind ale ei si o mama de cosmar.

Insa un accident de circulatie ii da o idee de milioane: o amnezie simulata i-ar rezolva toate problemele. Ar putea sa ii dea papucii prietenului, sa ii intoarca foaia sefei si sa isi rezolve problemele cu familia, toate la adapostul unei dezinhibitii provocate de pierderea memoriei. Insa nu totul poate fi calculat, si neprevazutul se petrece: Jordan se indragosteste de Travis, chiar barbatul care a accidentat-o, si ironia sortii, isi pierde memoria de-adevaratelea!

Va reusi Jordan sa se regaseasca?

"Vai ce am uitat !" de Caprice Cane a fost publicat in peste 15 tari si a castigat 2007 Romantic Times Book Reviews Award, fiind desemnat cel mai bun roman chick-lit al anului in categoria mainstream. In Romania a mai fost publicat romanul “Sunt aiurita si se ia!”, in colectia Cocktail de la editura Humanitas, iar urmatoarea carte a autoarei, “Family Affair” va aparea in 2009. . În prezent, Caprice Crane lucrează la continuarea celebrului serial Beverly Hills 90210.

 

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu