Lifestyle Trucuri culinare

Temperaturi optime pentru gatitul la cuptor

Temperaturi optime pentru gatitul la cuptor
Nu multi dintre noi cunosc faptul ca anumite alimente necesita mai intotdeauna o temperatura fixa pentru coacere si este mai usor daca retinem pe de rost acesti parametri termici deoarece vom sti mereu, chiar si fara a consulta in detaliu o reteta, cam la ce sa ne asteptam atunci cand pregatim la cuptor un anume fel de mancare.

1. Carnea tocata si compozitiile pe baza de carne tocata se coc foarte bine la 70 de grade si chiar 75 de grade daca e vorba de carne tocata de pasare/curcan.

2. Carnea cruda (porc, vita, miel) necesita temperaturi diferite dupa gustul fiecaruia dintre noi. Daca dorim carne mai in sange o vom coace la temperatura de 65 de grade, iar daca vrem mai bin…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu