Lifestyle Tehnologie si internet

Programe anti-virus gratuite


Programe antivirus gratuite

Producatori de marca de pe piata de software antivirus ne ofera si pe viitor programe antivirus gratuite, sigur destinate doar utilizatorilor casnici si nu agentilor economici. Motivul pentru care ei aleg sa practice o asemenea politica nu este legat de scaderea vanzarilor sau de proasta calitate a produselor dansilor ci este vorba mai degraba de respect fata de toti clientii precum si de o modalitate inteligenta de a-ti face mai bine cunoscute produsele si numele de firma prin intermediul celor care apeleaza la serviciile tale gratuite.

AVG
Este un program antivirus foarte popular si cunoscut inclusiv in Romania, care ofera o interfata simpla si accesibila, protectie antivirus locala precum si protectie anti-malware pentru utilizatorii de Internet. Merita incercat si in varianta sa gratuita deoarece reuseste sa protejeze multumitor sistemul de atacuri nedorite si nu consuma multe resurse. Puteti afla mai multe vizitand website-ul oficial free.avg.com.

Avira
Una dintre cele mai bine cotate companii de software antivirus din lume, Avira ofera pentru utilizatorii casnici un excelent program antivirus care include toate tipurile de protectie, suport online precum si optiuni customizate de instalare cautate mai ales de catre cei care detin calculatoare mai putin performante. Il puteti procura vizitand free-av.de si il puteti instala cu sau fara protectie activa in functie de necesitatile pentru calculatorul dumneavoastra.

Iobit’s Advanced Systemcare
Se ofera si in acest caz un software gratuit si de calitate menit sa pastreze la cote optime performantele calculatorului dvs. personal fara a se renunta la cerintele actuale de securitate electronica. Un caz particular, Iobit’s Advanced Systemcare ofera mai multe servicii integrate de optimizare a calculatorului si stergere a datelor cu caracter privat, dar si un scaner de sistem pentru spyware si alte amenintari similare. il puteti procura gratuit la iobit.com.

Avast! Home Edition
Cu o interfata foarte prietenoasa si atractiva antivirusul gratuit al celor de la Avast va fi probabil favoritul copiilor si al mamicilor, acesta fiind cu adevarat un program antivirus de familie. Desi intr-o editie gratuita, pentru utilizatori casnici, Avast! Home Edition ofera o buna protectie nu doar impotriva virusilor de calculator, dar si impotriva amenintarilor de tip spyware si malware. Este adevarat ca va consuma si ceva mai multe resurse ale calculatorului, dar merita probat deoarece ramane unul dintre cele mai bune programe antivirus din categoria celor oferite gratuit pe Internet. Il puteti descarca vizitand avast.com.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu