Lifestyle Trucuri culinare

Uleiul de cocos este recomandat si la gatit

Uleiul de cocos este recomandat si la gatit
Daca v-ati intrebat de multe ori cu ce ati putea inlocui traditionalul ulei de floarea-soarelui la gatit, atunci puteti afla ca uleiul de cocos este foarte recomandat pentru prajeli si gatit la temperaturi inalte deoarece face fata acestor conditii speciale si, in plus, da si un gust placut mancarii.

Uleiul de cocos este destul de bogat in grasimi, dar paradoxul face ca aceste grasimi sa nu fie periculoase pentru sanatatea noastra tot aici existand si alte substante care fac din uleiul de cocos un ingredient util pentru prepararea alimentelor la temperaturi ridicate.

Ca si in cazul uleiului de masline, exista pe piata sortimente de ulei de cocos alimentar la prima presa, dar si ulei de cocos procesat, si se recomanda pentru gatit sa se foloseasca mai…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu