Retete dietetice Sanatate

Unul dintre secretele cel mai bine păstrate din Brazilia

Unul dintre secretele cel mai bine păstrate din BraziliaTradiţiile culinare din Brazilia au fost mult timp influenţate de fluxurile masive de emigranţi care au inundat ţara şi care au condus la o bucătărie mixtă, marcată de influenţele europene şi asiatice, printre altele. Vei găsi surprinzător de multe tipuri de alimente, în funcţie de regiunea în care se întâmplă să fii, ca urmare a grupurilor care populează zona şi a produselor găsite acolo, care diferă de la un loc la altul. Ingredientele de bază din bucătăria braziliană sunt fasolea, nuca de cocos, lămâia, creveţii, codul, orezul şi maniocul.

Asemenea majorităţii ţărilor, vacanţele şi sărbătorile în Brazilia sunt o scuză foarte bună pentru oameni de a se distra la sărbătorile ce includ mâncare şi alcool. Există întotdeauna un prilej bun să mănânci ’churrasco’ – carne făcută pe grătar. Multe dintre tradiţiile gastronomice sunt împrumutate laolaltă din cultura europeană şi americană: curcan la Crăciun, ciocolată la Paşti, şampanie la Anul Nou, prăjituri cu îngheţată pentru zile de naştere şi nunţi.

Sucurile braziliene sunt divine şi vei găsi o mare varietate de sucuri peste tot în ţară, chiar şi în oraşele mici. Ele sunt perfecte pentru o mică pauză şi relaxare, în cazul în care picioarele tale sunt obosite de mers pe jos. În Rio, unde sucul este un mod de viaţă, barurile din colţ de stradă pot afişa până la 30 sau 40 de soiuri diferite. Sucurile sunt, în general, făcute din fructe şi legume proaspete sau din pulpă.

Continuarea aici

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu