Sanatate Sfaturi si sugestii

Un look de poveste…de iarnă

Un look de poveste...de iarnăFrumusețea care îți taie respirația. Un look imaculat. O apariție învaluită în magie. Decembrie e luna în care devii Crăiasa Zăpezilor! Lasă-te răsfățată asemenea reginelor ținuturilor de gheață și trăiește propria poveste de iarnă! Secretul prospețimii tale poate fi chiar aerul rece, aplicat în mod controlat pe corpul tău, cu ajutorul specialiștilor de la clinica de înfrumusețare Noblezza.
 
Poveștile au un miez de adevăr, căci terapia prin frig, una dintre cele mai vechi metode, folosită de secole sub diverse forme, te ajută să-ți revigorezi corpul și să-ți stimulezi sistemul imunitar. Ce-ai spune să îți lași corpul învăluit de aburi răcoroși, la temperaturi scăzute, timp de maximum trei minute?
 
În timpul unei şedinţe de criosaună, căci despre acest tratament de ultimă generație vorbim, organismul nu este supus unui șoc termic, deoarece aerul este foarte uscat, pe când în mod normal, în aer liber, unde există umiditate, temperaturile scăzute ar fi de nesuportat.
 
Expunerea timp de câteva minute la aerul rece din criosaună are efecte spectaculoase asupra sănătăţii: de la o piele mai frumoasă, la energie mai multă și un consum de la 1.000 la 3.000 de calorii, și până la întărirea imunității. Terapia elimină stresul și consecințele sale și, în plus, te ajută să faci față mai bine frigului din timpul iernii.
 
Specialiștii clinicii de înfrumusețare Noblezza au observat de-a lungul anilor beneficiile criosaunei, atât de ordin estetic, cât și pentru sănătate și de aceea recomandă criosauna în foarte multe cazuri, inclusiv pentru accelerarea recuperării după traumatisme sau intervenții chirurgicale, dar și pentru refacerea rapidă a organismului după antrenamentele sportive, eliminând febra musculară.
 
Clinica de înfrumusețare Noblezza se numără printre primele centre din București care a adoptat în portofoliul său acest tratament, alături de alte tehnologii performante în materie de tratamente faciale, corporale și epilare definitivă. În perioada aceasta, poți profita de ofertele speciale pe care le oferă și poți achiziționa prima ședință de criosaună cu doar 80 lei. Mai multe informații atât despre beneficiile pe care le poți obține prin criosaună cât și despre ofertele speciale Noblezza, poți găsi pe www.noblezza.ro.

 

 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu