Sanatate Sfaturi si sugestii

Trupul nostru este asemenea unei masini

Trupul nostru este asemenea unei masini
Nu de putine ori se fac asocieri intre trupul omenesc si o masina oarecare deoarece, intr-adevar, in ambele cazuri observam ca este nevoie atat de operatii de intretinere (reparatii sau vizite la medic) cat si de o alimentare continua cu energie (combustibil). Spre deosebire de masini, organismul uman are abilitatea de a se transforma in mod continuu, cunoscand mai intai cresterea si o perioada de varf si experimentand mai apoi uzura sa treptata.

In prezent, organismul nostru este de fapt considerat de cei mai multi dintre oamenii de stiinta exact ca si cum ar fi o masina deoarece acestia pot face calcule foarte exacte, plecand de la informatiile acumulate de-a lungul timpului, si pot prezice cu mare acuratete evolutiile viitoare ale oricarui organism in niste conditii date de alimentatie sau de mediu de crestere.

Ceea ce preocupa in mod frecvent pe cercetatorii care se ocupa de masina om este sa identifice modalitati noi si ieftine de a oferi energie de calitate necesara pentru organism astfel incat sa fie posibila pe viitor dezvoltarea vietii in cele mai fav…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Articol oferit de
   
Citeste mai multe Sfaturi si sugestii pe coolinaria.ro

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu