Sanatate Sfaturi si sugestii

Scapa de Candida apeland la remediile homeopate de pe piata!

Scapa de Candida apeland la remediile homeopate de pe piata!De curand au aparut niste remedii foarte eficiente pentru temuta infectie cu Candida albicans, existand la ora actuala pe piata niste produse homeopate de exceptie care se aude ca ar rezolva cu succes aceasta afectiune destul de greu de tratat prin metode medicale clasice.

Infectiile cu candida se localizeaza de regula in zona genitala sau cea perianala si se manifesta prin jena, senzatia de arsura, mancarime si eczeme si nu pot fi tratate atat de usor putand uneori sa tina si ani buni de zile. Medicii au la indemana cai bune de atac, dar de regula este vorba despre un tratament de lunga durata combinat si cu o dieta restrictiva.

Produse homeopate de tipul celui numit Yeastrol pot fi insa de mare ajutor pentru persoanele care sufera de candidoza, acestea venind fie sub forma de spray care se aplica sub limba, fie sub forma de creme care se aplica local. Ingredientele sunt de regula complet naturale, iar modul de actiune include atat tratarea zonei afectate de la exterior cat si tratarea infectiei in profunzimea sa.

Astfel de produse homeopate pot fi de regula folosite de oricine, indiferent de varsta sau de alte afectiuni de care poate suferi. Exista uneori si restrictii pentru copii si gravide in special, dar in principiu e vorba despre produse sigure, care nu dau efecte secundare si nu creeaza inconveniente de alta natura.

Produsul Yeastrol, de exemplu, contine pana la 12 ingrediente precum Baptista Tinctoria 3X, Borax 30C, Candida Albicans 12X, Candida parapsilosis 12X, Echinacea Augustifolia 3X si altele, iar toate acestea vor actiona similar cu un vaccin, oferind si imunitate dupa incheierea tratamentului la alte posibile infectii cu candida.

Intrucat asemenea produse homeopate nu sunt deloc ieftine, iar increderea populatiei nu se afla nici aceasta la cote inalte este recomandata consultarea medicului de familie si a medicului de specialitate mai inainte de a se incepe tratamentul deoarece numai in acest mod pacientul va capata incredere si va accepta sa urmeze tratamentul intocmai asa cum i s-a prescris.

Persoanele care au urmat si alternativa homeopata a tratamentului pentru infectiile cu candida sunt multumite de rezultate si de aceea merita sa incercati si dumneavoastra daca nu ati reusit sa scapati de aceste infectii pe alte cai. Nu uitati insa sa va consultati ca de obicei medicul de familie si sa luati deciziile doar impreuna cu specialistul care va are in ingrijire.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu