Retete dietetice Sanatate

Retete dietetice: Chiftelute cu feta


Chiftelute cu cartofi si feta

Îti propun o reteta senzationala, usor
de preparat, delicioasa si care nu-ti va pune în
pericol frumusetea.

Pentru a o prepara ai nevoie de:
650g cartofi, 60g brânza feta, 4 cepe verzi, 3
linguri marar tocat, 1 lingura suc de lamâie,
1 ou batut, 3 linguri ulei de masline, faina alba, sare
si piper.
Cartofii se spala si se fierb în coaja, dupa care
se curata si se paseaza ca pentru piure. Se adauga brânza,
ceapa taiata marunt, oul, sucul se lamâie si mararul
si totul se omogenizeaza bine. Se asezoneaza cu sare
si piper si amestecul se lasa la rece pentru câteva
ore. Dupa acest interval se scoate, se pune putina faina
alba într-o farfurie si se trece la modelarea
chiftelutelor, care se dau prin faina si se prajesc
în ulei de masline, pe ambele parti, la foc mic,
pâna devin rumene.
Se servesc fie singure ca aperitiv, fie în combinatie
cu carne la gratar. Pofta buna!

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu