Sanatate Sfaturi si sugestii

Remediu natural impotriva durerilor menstruale

Remediu natural impotriva durerilor menstrualeNu demult, femeile care se plângeau de dismenoree (durerea din timpul menstruației) erau trimise la psihiatru, fiind acuzate că își resping propria feminitate… Printre remediile ‚băbeşti’ de atunci se numărau: iarbă în vagin, aburi pentru colul uterin, balsam stiptic pe bază de acid sulfuric, acupunctură, ba chiar marijuana sau opiu.
 
Astăzi știm că aceste crampe sunt cauzate de contractarea mușchilor din uter atunci când mucoasa uterină se desprinde de pe pereții acestuia. Pentru multe dintre femei efectele sunt dezastruoase: dureri în zona abdomenului inferior, dureri de spate, cefalee (dureri de cap), tulburări digestive, amețeli și chiar stare de leșin.
 
90% dintre femei suferă de aceste dureri…iar o femeie își petrece 10 ani din viață în menstruație. Singura parte bună este că femeile au o speranța de viață mai mare decât bărbații datorită acestei regenerări a sângelui, care aduce beneficii sănătății.
 
Însă ce putem face? Bem multă apă și stăm departe de alcool și cofeină, fiindcă acestea fac ca simptomele să fie resimțite și mai puternic. Sau…apelăm la plasturii împotriva durerilor menstrualecare sunt activatori sanguini și furnizează căldură terapeutică, fiind recunoscut faptul că, odată fixată o sursă de căldură la nivelul abdomenului inferior, mușchii uterului se relaxează și durerile sunt ameliorate.
 
Plasturii BARZAreprezintă o alternativă non-invazivă la medicamentele antispastice și antiinflamatoare, neavând nicio contraindicație. Se lipesc în interiorul lenjeriei intime și produc căldură terapeutică timp de 12 ore, ameliorând atât durerile menstruale, cât și cele lombare, reglând funcția ovariană.
 
Iar dacă vă întrebați care sunt ingredientele celor 3 plasturi din cutie, va spunem noi: fier sub formă de pudră, cărbune activ, vermiculită, lemn sub formă de pulbere, sare și apă. 100% natural! În plus, starea de bine pe care o induc te ajută să îți petreci ziua așa cum îți dorești.

Redactia Egirl

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu