Sanatate Sfaturi si sugestii

Noutate pentru sanatatea ta la inceput de vara


Sanatate - Actigel Multi Gyn

Multi-Gyn Actigel® Solutia rapida si eficienta in tratarea vaginitei bacteriene

Majoritatea femeilor se confrunta adesea cu probleme intime. Cele mai frecvent intalnite sunt vaginitele, iar in timpul sarcinii femeile sunt mult mai expuse la dezechilibre microbiene vaginale din cauza fluctuatiilor nivelurilor hormonale.

Folosirea frecventa a sapunurilor parfumate obisnuite,lenjeria intima din material sintetic, dezechilibrul hormonal cauzat de sarcina, menopauza sau stres pot fi una dintre cauzele aparitiei acestei afectiuni.
Tratamentul cel mai des utilizat este cel cu antibiotice, insa, in unele cazuri, vaginita candidozica poate aparea ca efect secundar al administrarii de antibiotice, iar la femeile insarcinate acest tip de tratament nu este recomandat.
Solutia rapida si eficienta in tratarea simptomelor vaginitei bacteriene este Multi-Gyn Actigel,un produs fara conservanti, substante iritante sau hormoni.

Actigel are la baza complexul bio activ 2 QR, substanta naturala extrasa din planta Aloe barbadensis, ce impiedica aderarea bacteriilor daunatoare la tesutul vaginal, cu efect antiinflamator si antiseptic.
Este un produs sigur, fara efecte adverse sau contraindicatii ce poate fi folosit in siguranta in timpul sarcinii si in perioada alaptarii. Produsul echilibreaza flora vaginala, are efect rapid si inlatura riscul aparitiei unor complicatii legate de vaginita bacteriana.

Actigel se gaseste in toate lanturile de farmacii din tara.

 

Sanatate - Drajeuri PersenPERSEN® – Fara nervi, fara stres

De cele mai multe ori,munca, oboseala, traficul din oras sau agitatia din jur fac ca linistea ta interioara sa fie tulburata, sa simti ca nu poti face fata stresului de la birou, muncii de acasa si oboselii acumulate. Nu lasa ca toate acestea sa te darame! Trebuie sa ajuti organismul sa faca fata, sa actionezi cu mult calm in fata problemelor …
Esti extrem de stresata si agitata, nu te poti concentra, nu dormi din cauza grijilor si toate iti ies pe dos? Te ajuta Persen® …

Sandoz Pharma a creat Persen®, medicament 100% din extracte din plante, ce te ajuta in rezolvarea in liniste a problemelor datorate stresului sau surmenajului.
Persen® este un medicament din plante cu efect “tranchilizant” usor. Se administreaza in forme usoare de surmenaj mental, agitatie, excitabilitate si insomnie.
Formula 100% naturala contine extracte din:

1. radacina de valeriana
2. frunza de roinita (melisa) si
3. frunza de menta.

Radacina de valeriana  amelioreza simptomele de nervozitate cum ar fi agitatia, iritablitatea, surmenajul.
Frunzele de melisa au efect carminativ (de eliminare a gazelor intestinale) si sedativ, iar menta se utilizeaza traditional impreuna cu radacina de valeriana si are rolul de a regla tranzitul intestinal.
Persen se gaseste in lanturile de farmacii in doua forme: Persen drajeuri si Persen Forte si poate fi utilizat de de catre toti adultii si adolescentii cu varsta de peste 12 ani.

Alin Iosub

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu