Vinul rosu are multe proprietati benefice pentru sanatatea noastra, o serie dintre substantele continute de aceasta licoare mult-gustata de publicul adult fiind de nepretuit pentru buna functionare a organismului uman.
Recent, in Statele Unite ale Americii, o echipa de cercetatori au descoperit faptul ca unul dintre compusii vinului rosu, resveratrolul, de asemenea prezent si in afine, alune fierte sau dude rosii, poate elimina cancerul de san atunci cand se combina cu rapamicina (sirolimus), o substanta deja recunoscuta pentru activitatea sa anti-cangerigena.
In cadrul studiilor desfasurate, s-a descoperit faptul ca celulele de cancer sunt blocate de la evolutia lor prin combinatia de resveratrol si rapamicina. Rapamicina era deja folosita in acest sens, dar nu putea opri cancerul de san decat pana la un moment dat, insa aportul suplimentar de resveratrol a facut posibila blocarea completa a dezvoltarii c…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Articol oferit de
Citeste mai multe Sfaturi si sugestii pe coolinaria.ro
Adauga comentariu