Diete Sanatate

Lapte si branzeturi vegetale

Lapte si branzeturi vegetale
Nu trebuie uitat faptul ca laptele si produsele lactate constituie unul dintre factorii majori de contractare a unei alergii de tip alimentar si este o intamplare fericita faptul ca profesionisti din industria alimentara au reusit sa puna la punct metode eficiente de obtinere a unor produse foarte asemanatoare cu laptele, dar mai sigure din punct de vedere a dezvoltarii unei alergii alimentare.

Fie ca esti vegetarian inrait fie ca nu suporti laptele si produsele lactate, poti oricand apela la subtituenti ai acestora, de calitate superioara si foarte bogati in tot felul de nutrimente. Mai nou, de cand se folosesc hormoni de crestere in alimentatia bovinelor, laptele din comert a inceput sa fie serios pus sub semnul intrebarii deoarece unii cercetatori spun ca acest lapte de la marile ferme ar creste riscul de contractare a cancerului de prostata si a celui de san.

Produsele pe baza de soia vin pe primul loc atunci cand cautam o alternativa viabila la laptele de vaca si alte produse pe baza de lapte de vaca. Laptele din soia exista pe piata de cativa ani bun…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu