Diete Sanatate

Iaurtul Danone Natural, acum mai simplu și cu gust mai proaspăt

Iaurtul Danone Natural, acum mai simplu și cu gust mai proaspătLess is more! Nu este doar o expresie, ci o realitate în multe cazuri. Simplitatea nu se demodează niciodată – de aceea the little black dress, pantofii stiletto ori plicul negru rămân piese must-have în garderoba oricărei femei, indiferent de trenduri. Același principiu se aplică și în alimentație, rețetele clasice fiind apreciate acum poate mai mult ca niciodată.

Pentru tine și cei care pun preț pe produsele cât mai simple, Danone relansează iaurtul alb Danone Natural, folosind o rețetă nouă, ce are la bază doar lapte și fermenți, fără supliment de proteine din lapte. Rețeta a fost realizată pornind de la așteptările pe care le au românii de la un iaurt bun, de calitate: gust de lapte, ușor acrișor, proaspăt și textură consistentă.

Noile iaurturi, cu un gust nou și mai proaspăt, sunt pregătite din lapte integral de 3,5% grăsime și fermenți activi benefici – ingredientul esențial, fără de care niciun iaurt nu poate fi creat. Totul pentru ca tu și cei dragi ție să vă puteți bucura de toată bunătatea unui iaurt natural: proteine valoroase și calciu care ajută la menținerea unor oase sănătoase, dar și alte minerale și vitamine necesare pentru creștere și sănătate de-a lungul întregii vieții. De asemenea, datorită bacteriilor bune pe care le conține, iaurtul contribuie la menținerea echilibrului florei intestinale, importantă pentru funcționarea sistemului digestiv. În plus, studii recente demonstrează o mulțime de alte beneficii pentru organism, prezentate de către experți în nutriție în cadrul Conferinţei „Sănătate prin Alimentaţie” 2014.

Toate acestea recomandă iaurtul ca un aliment esențial ce nu ar trebui să lipsească dintr-o dietă echilibrată, mai ales în ritmul alert de viață actual. Extrem de versatil, iaurtul poate fi consumat atât ca parte a unui mic dejun hrănitor, ca gustare rapidă și revigorantă între mese ori seara, după o cină ușoară. Noul iaurt Danone Natural are doar 60 kcal / 100 g, echivalentul caloriilor oferite de un măr mijlociu, ajutându-te astfel să îți menții nu doar sănătatea dar și silueta.

Bunătatea iaurturilor Danone vine din calitatea excelentă a laptelui produs de fermele partenere, niciun proces de fabricație, oricât de avansat ar fi, neputând îmbunătăți calitatea ingredientelor utilizate.

Obținerea unui lapte de cea mai bună calitate presupune văcuțe de rasă, bine hrănite și îngrijite, condiții de igienă foarte bune în fermă și sala de muls. De aceea, de aproape 10 ani, Danone a lucrat împreună cu fermierii parteneri pentru a îmbunătăți continuu calitatea laptelui colectat și a alocat peste 25 milioane lei în acest scop. Datorită calității superioare a laptelui care acum este mai bogat în proteine, Danone îți poate oferi astăzi o formulă simplă de iaurt, doar cu lapte și fermenti, ingrediente naturale care se află de altfel la baza tuturor produselor Danone.

În prezent compania are peste 30 ferme partenere, dintre care opt livrează lapte pentru Danone de peste 10 ani, iar două de 15 ani. Aproximativ 1 milion de iaurturi ies zilnic pe poarta fabricii Danone din București și iau drumul a nouă țări europene.

 

Noua formulă de Iaurt Danone Natural cu 3,5% grăsime este promovată online și în magazine de Văcuța Drăguța (link https://www.facebook.com/iaurtul.Danone ), un personaj carismatic, care vine de la ferma domnului Azoiței din Vrancea, partener Danone de 15 ani.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu