Sanatate Sfaturi si sugestii

Himenoplastia


Viata de cuplu - ejaculare femei - operatie de refacere a himenului - himenoplastie

Mi-am dat seama că v-am tot recomandat în articolele mele să aşteptaţi momentul potrivit, în care să fiţi absolut sigure că asta vreţi, când vine vorba despre începerea vieţii sexuale, pentru că „prima dată” este o experienţă irepetabilă. Am greşit, virginitatea poate fi recăpătată printr-o intervenţie chirurgicală ce poartă numele de himenoplastie.

Este vorba despre o procedură de reconstruire a himenului prin tehnici specifice chirurgiei plastice, cu ajutorul laserului. La această intervenţie apelează de obicei femeile care au fost victime ale unui viol, sau femeile care au născut, sau femeile care doresc să se căsătorească cu bărbaţi arabi (care ţin foarte mult ca soţia lor să fie virgină), sau orice altă femeie care doreşte să îi ofere partenerului experienţa „dezvirginării”.

În cazul violului sau al unei naşteri care a dus la traume fizice sau psihice sunt de acord, dar în alte scopuri nu ştiu, trebuie să mă mai gândesc J şi să aflu şi părerile voastre în acest sens pentru a trage o concluzie pertinentă.

Înainte de a începe exprimarea părerilor trebuie să avem în vedere faptul că operaţia nu se înscrie în procedurile de rutină, că pot apărea complicaţii (hemoragii, hematoame, infecţii) şi că este destul de costisitoare, preţul virginităţii artificiale ajungând până la 1000 de euro.

foto © Northfoto

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu