Sanatate Sfaturi si sugestii

Electronic Doctor primeste medalia de aur la Concursul International Eureka de la Bruxelles

Electronic Doctor primeste medalia de aur la Concursul International Eureka de la  BruxellesRezultatele de excepţie obţinute de medicul român Bogdan Vlădilă în domeniul regenerării celulare au fost recunoscute la nivel mondial la Concursul Internațional de la Bruxelles dedicat inventicii – Eureka. Dispozitivul Electronic Doctor, produs în România și deja brevetat în peste 28 de ţări, a obţinut medalia de aur la categoria „Igienă și Cosmetică”, precum şi alte două premii speciale: cel oferit de Federaţia Franceză de Inventatori (French Inventors Federation) şi Premiul Special al categoriei „Sănătate şi Medicină”. Evenimentul a avut loc cu ocazia celei de-a 63-a ediţie a Salonului Mondial al Inovării, Cercetării şi Noilor Tehnologii INNOVA-Bruxelles, în perioada 13-15 noiembrie 2014 şi a adus la un loc peste 300 de inovaţii din 20 de ţări.

După câștigarea medaliei de aur la secțiunea „Cosmetică” chiar de la prima sa participare la Salonul de Invenţii de la Geneva în primăvara acestui an, Electronic Doctor a adus şi de această dată numele României pe podium, regenerarea electromagnetică a ţesutului la nivel celular fiind recunoscută drept o inovaţie la nivel mondial în domeniul estetic și medical.

Electronic Doctor este rezultatul a mai bine de 10 de cercetare, timp în care am reușit să obținem, în premieră, stimularea și proliferarea celulelor progenitoare, cunoscute și sub numele de celule stem adulte. Ne bucură foarte mult recunoașterea eforturilor noastre prin aceste medalii și premii”, spune Dr. Bogdan Vlădilă. “Sperăm ca prin implementarea acestei tehnologii sub forma unui dispozitiv portabil și ușor de folosit să putem ajuta cât mai mulți oameni.”

Noua tehnologie brevetată de medicul român Bogdan Vlădilă este disponibilă sub forma aparatului Electronic Doctor, care tratează cu succes şi în mod natural unele dintre afecţiunile considerate până acum incurabile. Probleme medicale precum parodontoza, dar şi estetice de tipul căderii părului sau vergeturile sunt tratate cu ajutorul Electronic Doctor printr-o metodă non-invazivă, nedureroasă şi netraumatică. Principiul de funcţionare al dispozitivului se bazează pe activarea celulelor stem existente în stare latentă în corpul adult şi stimularea multiplicării lor în mod natural, pentru ca organismul să repare singur degradarea ţesutului.

Această regenerare electromagnetică a ţesutului la nivel celular este o alternativă eficientă la tratamentele invazive din domeniul estetici faciale şi a stomatologiei, precum injecţiile cu acid hialuronic şi colagen sau grefele de os realizate adesea pentru implanturile dentare. Spre deosebire de tehnicile chirurgicale clasice, care aduc disconfortul unui traumatism postoperator şi rezultate pe termen relativ scurt, Electronic Doctor nu este un tratament dureros, nu are efecte adverse, nu prezintă restricţii de vârstă, și poate fi utilizat de către pacient acasă, în urma unui tratament stabilit de doctor. Efectele sunt vizibile încă de la începutul tratamentului și nu sunt reversibile. Pacientul poate oricând opta pentru ședințe de întreținere a rezultatelor obținute.

Prin dispozitivul Electronic Doctor se declanşează o proliferare a propriilor celule prin expunerea ţesuturilor la undele electromagnetice emise de acesta. Celulele noi secretă colagen în cantităţi importante şi pot repara leziunile existente sau preveni apariția lor. Practic organismul este stimulat să se regenereze singur în acele zone unde vârsta sau factorii externi i-au distrus capacitatea normala de vindecare”, explică Dr. Bogdan Vlădilă.

Aparatul Electronic Doctor a fost testat clinic la unele dintre cele mai renumite centre din Europa, fiind certificat de Uniunea Europeană şi folosit cu succes până în prezent în Marea Britanie, Franța, Bulgaria și România pentru tratarea ridurilor, vergeturilor, creşterea părului şi vindecarea parodontozei.

“În România, dispozitivele Electronic Doctor sunt disponibile în București, Tg. Jiu și Tulcea, urmând ca în perioada următoare să deschidem noi centre de regenerare electromagnetică în fiecare regiune a țării cu ajutorul unor parteneri locali pe care îi identificăm în această perioadă în rândul clinicilor stomatologice, cabinetelor de înfrumusețare”, spune Dr. Vlădilă.

Valorea invenţiei medicului Bogdan Vlădilă a fost recunoscută de către Uniunea Europeană, care investeşte în cercetările sale. La nivel național, medicul a fost sprijinit de Ministerul Educației Naționale pentru a deschide o fabrică de dispozitive în România, care se află acum la Breaza, județul Prahova.

Mai multe despre Electronic Doctor: http://electronic-doctor.com/ro/index.php

Mai multe detalii despre eveniment: http://www.brussels-innova.com/

 


 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu