Diete Sanatate

Doctor Stress, bautura care te scapa de griji!

Doctor Stress, bautura care te scapa de griji!Dupa ce a beneficiat de un real succes in tarile din Uniunea Europeana, Doctor Stress s-a lansat de curand si in Romania. Doctor Stress este prima bautura tonica si necarbogazoasadin Romania, bazata pe un complex de plante, cu extract de ceai galben, vitamine si magneziu.
 
Misiunea Doctorului este de a tine stresul la distanta, protejandu-ne organismul si asigurandu-ne bunastarea psihica necesara pentru a face fata provocarilor zilnice.
Gustul sau placut este unic, datorita combinatiei perfecte de plante si vitamine ce include: melissa, musetel, verbena, ginko, ginseng, aloe vera.
 
Plantele si vitaminele atat de necesare organismului, recomanda aceasta bautura drept medicul nostru personal care lupta impotriva stresului ce ne agaseaza zilnic sub diferite forme.
Cafeaua de dimineata poate fi inlocuita cu aceasta bautura care va scapa de stres si va asigura aportul de energie pentru intreaga zi.
 
Iata ingredientele-miracol pe care le contine Doctor Stress: Extractul de urzica are o mare cantitate de fier si alte minerale si este bogata in vitaminele A si C, Melissa este o planta curativa in tratarea bolilor de stomac, Musetelul este o planta dezinfectanta si antiinflamatoare, Verbena este ceaiul care ajuta la tratarea insomniilor, starilor de nervozitate, oboselii, Ginko este un antioxidant extrem de puternic, Ginseng sporeste forta fizica si psihica, stimuleaza activitatea cerebrala, Aloe Vera regleaza metabolismul si detoxifica organismul, cu efect antiseptic.
 
De ce sa bem Doctor Stress?
 
·         Detoxifieaza organismul
·         Creste vitalitatea
·         Mareste echilibrul general al organismului
·         Creste rezistenţa sistemului imunitar
·         Sporeste rezistenta la oboseala
 
Bautura racoritoare Doctor Stress poate fi folosita si ca un supliment alimentar datorita ingredientelor importante pentru corp, iar valoarea energetica a ei este de doar 118,8 Kcal/sticla.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu