Diete Sanatate

Dietele oferite pe Internet

Dietele oferite pe Internet
Multe dintre dietele cu pretentii ne sunt oferite si in mediul online unde, contra unor sume modice, putem avea acces la o sumedenie de propuneri de planuri alimentare care mai de care mai bine directionata pe unul sau mai multe obiective anume. Sumele la care pot fi procurate indicatiile si eventualele anexe ale acestor diete variaza intre doar 5-10 dolari S.U.A. si pot ajunge chiar si pana la sute de dolari acolo unde fie e vorba de diete costisitoare fie autorii lor poseda niste secrete care par sa merite toti banii.

Cele mai cautate diete din prezent raman tot dietele de slabire, foarte multe in mediul online, cu rezultate dintre cele mai contradictorii si unele chiar periculoase pentru sanatatea celor care le practica. Persoanele care dau bani pentru a slabi nu trebuie condamnate pentru ca incearca toate modalitatile posibile, dar este pacat ca uneori se abuzeaza de slabiciunea lor si le sunt oferite propuneri stupide de planuri alimentare, dar care printr-o prezentare ultimul racnet ii vor convinge sa ramana si fara bani si sa isi puna in primejdie si sanatatea.

Au aparut mai nou pe Internet si asa-numitele diete de slabire pentru incepatori, unde se propun niste reguli de urmat precum si instrumente de supraveghere a modului in care evolueaza organismul pe parcursul unei diete alimentare. Obiectivele pe care si le propun asemenea diete sunt foarte ambitioase, autorii lor bazandu-se de fapt si pe acest lucru in atragerea de cat mai multi clienti. De exemplu, una dintre aceste diete se numeste “Dieta de slabire pentru idioti” si aici se spune ca poti slabi cel putin 4 kilograme la fiecare interval de 11 zile.

Contra sumei de aproximativ 30 de dolari americani ai acces la un program alimentar oferit pe website-ul oficial unde vei consulta in amanunt dieta pentru ziua in curs si, atunci cand va fi momentul, vei trece la urmatorii pasi de urmat. Si aici mesele vor fi comp…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu