Lansata pe piata de catre medicul german Ernest Gunter, regimul care ii poarta numele este unul cat se poate de nemtesc. Strict si cu retete clare, fara drept de apel, fara compromisuri. Din fericire nu ne obliga nimeni sa-l urmam.
Dieta in discutie porneste de la premisa ca alimentele crude hranesc si vindeca organismul in acelasi timp si ca toate fructele si legumele sunt delicioase numai ca noi nu le putem simti adevarata aroma din cauza imperfectiunii papilelor noastre gustative.
Iata ce putem manca:
– pentru micul dejun avem treaba nu gluma caci trebuie sa preparam un amestec de salvie, boabe de ienupar, barba ursului, pelinita, cimbru, pelin si codita soricelului (plus frunze de siminichie daca suferim de constipatie) si sa transformam totul in praf din care sa luam 1-2 lingurite pe care sa il amestecam cu o lingura de seminte de in, o lingura de tarate de grau, o lingura de hrisca sau floarea soarelui. In afara de aceasta delicatesa mai putem consuma la micul dejun grau, morcov dat pe razatoare, o …
Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Adauga comentariu