Diete Sanatate

Dieta Edenica beneficiaza de asistenta divina, dar si medicala!

Dieta Edenica beneficiaza de asistenta divina, dar si medicala!
Dieta Edenica este una dintre dietele care au radacini adanci in ideologia crestina, extragandu-si principiile de baza atat din textul biblic cat si din traditiile nescrise, rezultat al unui mod de viata inchinat Bisericii si lui Iisus Hristos. In cadrul acestei diete, adeptii sai sunt invatati cum sa isi satisfaca nevoia de hrana, tinand insa apetitul sub un control strict, dar putand gusta cu placere si in mod ocazional din mai toate alimentele favorite.

In esenta, dieta Edenica este o dieta de tip vegetarian, sanatoasa si echilibrata, insa persoanele care initial doresc sa consume carne sau alte produse animale pot face acest lucru, urmand ca mai tarziu, atunci cand vor fi dezvoltat o constiinta alimentara inalta, sa renunte treptat la aceste alimente practicand si dansii o dieta exclusiv vegetariana. Alimentele introduse astfel la dieta provin toate din roadele pamantului, iar cei mai ambitiosi adepti ai acestei diete declara ca, practic, regimul lor alimentar nu este deloc diferit de cel al cuplului primordial, Adam si Eva, care au locuit candva in Gradina Raiului (Eden).

Dieta Edenica face parte dintr-un adevarat stil de viata crestinesc, cautandu-se aici, atat in plan alimentar cat si alte planuri existentiale, sa se atinga un nivel ideal de sanatate si curatenie spirituala. Meditatia, rugaciunea, comunicarea constanta cu Dumnezeu fac toate parte din acest stil de viata, iar medicii si nutritionistii sunt si acestia prezenti pentru a certifica si asista succesul unei astfel de diete ambitioase.

Informatiile de prim…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu