Diete Sanatate

Detoxifiere si pierdere in greutate prin alimentatia corecta!

Detoxifiere si pierdere in greutate prin alimentatia corecta!
Destul de usor de adoptat in special pentru femei, o dieta care sa elimine grasimea de pe burtica si solduri detoxifiind in acelasi timp organismul corespunzator va avea ca obiectiv prioritar o detoxifiere corecta a ficatului, principalul organ responsabil cu procesarea toxinelor.

Atunci cand esti constienta de pericolele la care te expui printr-o alimentatie incarcata cu produse toxice pentru organism, desigur ca vei face tot posibilul pentru a diminua riscurile si vei dori sa adopti pentru macar 1 saptamana dieta optima de detoxifiere. In acest mod insa poti pierde si in greutate deoarece vei apela exclusiv la preparate sanatoase, nu si fade, dar oricum fara multe grasimi, sosuri sau alte ingrediente nesanatoase.

Mai intai de orice, pe perioada unei astfel de diete, se elimina complet grasimile animale din alimentatie, adica produsele de carne inclusiv carnea de pasare, laptele si alte lactate, untul, smantana, sosurile de carne, ouale si chiar si pestele in sos sau in ulei. Este obligatoriu si nu va crea mari neplaceri deoarece este vorba doar de o saptamana si nu mai mult.

In paralel cu eliminarea grasimilor de la dieta, va fi obligatoriu sa reducem si celelalte produse nocive pentru activitatea ficatului, iar aici amintim cafeaua (max. 1 ceasca mica pe zi), alcoolul (deloc sau maximum 50ml pe zi), contraceptivele orale (complet), sarea si zaharul in exces, prajelile (deloc), faina alba si produsele derivate, legumele si cerealele prea bogate in proteine sau carbohidratii seci din dulciuri, copturi si biscuiti.

Consumul marit de apa filtrata si ceaiuri de plante este obligatoriu pe parcursul intregii saptamani, dar si aportul de sucuri naturale preparate in casa. Va fi foarte bine daca veti respecta si un program strict de odihna si de servire a meselor si de asemenea daca veti practica exercitii fizice usoare in casa si mersul pe jos in aer liber sau 20-30 de minute de jogging dimineata pentru a stimula transpi…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu