Sanatate Sfaturi si sugestii

Cura de ingrasare, mai grea decat cea de slabire

Cura de ingrasare, mai grea decat cea de slabire
Dietele sunt la moda in aceeasi epoca in care alimentatia este dominata de mancarea de tip fast food. Pentru o analogie grosiera putem apela la exemplul creatorilor de virusi cu scopul de a vinde apoi programe antivirus. Totul este o afacere, un cerc vicios in care, daca ne lasam prinsi, va fi vai de noi.

Dar sa-mi reiau ideea. Intr-o lume dominata de mancare si obiceiuri nesanatoase contracarata de o serie aproape infinita de retete de slabit, exista persoane care totusi nu reusesc sa se ingrase, desi si-ar dori foarte mult acest lucru.

Bineinteles ca nutritionistii si nu numai au valorificat si acest teren fertil si au lansat pe piata tot felul de retete, de produse, de tincturi si alte prafuri destinate acestei categorii (ce-i drept minore) care viseaza la cateva kilograme in plus. Nu e rau deloc, dar din pacate, cele mai multe dintre aceste persoane care vor sa se ingrase nu reusesc sa faca acest lucru pentru ca sunt bolnave (anemie, ulcer, hipertiroidism, probleme hormonale, colon iritabil sau alte boli digestive) si pana nu rezolva problema de sanatate nu vor putea creste in greutate.

Dupa eliminarea problemei medicale, persoanele care doresc sa se ingr… Citeste in continuare pe coolinaria.ro .

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu