Diete Sanatate

Castiga timp in lupta impotriva diabetului

Castiga timp in lupta impotriva diabetuluiIn prezent, complicatiile diabetului reprezinta principala cauza de deces in randul persoanelor diagnosticate cu aceasta afectiune devastatoare daca nu este bine tratata. Conform Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli metabolice, peste 800.000 de romani sufera de diabet zaharat si se estimeaza ca pana in 2030 proportia acestora va fi de 11,1% din populatie.

Prin urmare, chiar daca e greu de crezut, monitorizarea glicemiei va poate salva viata! 
Stiati ca dupa masa, nivelul glucozei din sange creste, iar cand sunteti stresati, epuizati sau nu mancati regulat, glicemia scade? Un nivel scazut al glicemiei (hipoglicemia) poate fi identificat cu ajutorul celor mai comune simptome: starile de ameteala si oboseala subite, in timp ce nivelul ridicat al glicemiei (hiperglicemie) este mai greu de detectat deoarece nu apare dupa minute sau ore, ci dupa cateva zile. Astfel, daca nivelul glicemiei oscileaza sau creste, in timp, acesta poate cauza diabet, boli cardiovasculare, boli renale, distrugerea retinei sau afectiuni microvasculare.

Adopotare unor masuri simple, dar eficiente, precum activitati fizice zilnice, o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume cu un continut scazut de zahar, mentinerea greutatii corporale normale si evitarea tutunului pot avea efecte benefice in lupta cu diabetul.

Produsele naturiste reprezinta de asemenea o buna metoda de mentinere a nivelului glicemiei sub control. Extractul de dud alb se numara printre remediile eficiente in mentinerea nivelului glicemiei in limite normale prin absorbtia glucozei.

In medicina chineza, remediul natural folosit pentru purificarea sangelui si combatarea diabetului sunt fructele de dud alb.

Glykofit, produsul Ropharma conceput pe baza de extracte naturale din dud alb (Morus Alba) este un antidiabetic cu administrare orala, ce actioneaza prin inhibarea enzimei alfa-glucozidaza si impiedica absorbtia de glucoza la nivel intestinal, la pacientii cu risc de diabet si la pacientii cu diabet zaharat in faza incipienta.

Produsul Glykofit este propus ca un preparat de prima alegere pentru pacientii cu diabet zaharat de tip II, posibil si ca tratament adjuvant in diabetul zaharat tip I, in sindromul metabolic si ca remediu profilactic pentru persoanele din grupa de risc.

Glykofit se administreaza intern, cate o capsula de 300 mg, de trei ori pe zi. Produsul poate fi de asemenea folosit si in cazul pacientilor care utilizeaza insulina. Extractul de dud alb reduce valorile glicemiei prin inhibarea si reducerea absorbtiei glucozei, dupa masa, la nivelul intestinului subtire. De asemenea, dudul alb imbunatateste metabolismul glucidic si promoveaza secretia de insulina de catre pancreas.

Glykofit poate fi achizitionat din farmaciile din tara sau online, pewww.ropharma-healthcare.ro Pentru a fi la curent cu noutatile, urmariti sihttps://www.facebook.com/RopharmaHealthcare.ro.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu