Sanatate Sfaturi si sugestii

Belvita Start – biscuiti creati special pentru micul dejun

Belvita Start – biscuiti creati special pentru micul dejunFabricaţi din ingrediente atent selecţionate, bogaţi în cereale, biscuiţii Belvita Start sunt o sursă de fibre, vitamine şi minerale. S-a demonstrat că, atunci când sunt consumaţi ca parte a unui mic dejun echilibrat, ei eliberează treptat carbohidraţi timp de 4 ore* şi te menţin în formă toată dimineaţa.

“Belvita Start sunt o alternativă deliciosă la opţiunile actuale pentru micul dejun, fiind disponibili în pachete de câte patru biscuiţi ambalaţi individual – asigurându-se astfel controlul porţiilor consumate – de care te poţi bucura oriunde, la birou, în masină sau în parc”, spune Maria Burnuz, Brand Coordinator Biscuits.

Lansarea Belvita Start completează portofoliul de biscuiţi al Kraft Foods România şi în acelaşi timp conduce la creşterea acestei categorii. Succesul înregistrat pe piaţa europeană** demonstrează potenţialul pentru biscuiţii destinaţi micului dejun şi pe piaţa noastră.
Consumatorul român, la rândul lui, este şi el în căutare de o alternativă la îndemână pentru micul dejun.

Conform studiului Omnibus*** 25% dintre români iau micul dejun mai rar de o dată pe săptămână iar aceştia sunt în mod special tinerii cu vârste cuprinse între 19 şi 24 de ani. Majoritatea dintre ei invocă lipsa de timp sau faptul că nu pot mânca la o oră atât de matinală. De asemenea, pentru aproape 2 români din 10 micul dejun ar putea fi servit şi la locul de muncă. Românii au descris micul dejun ideal ca având în componenţa sa lapte, fructe şi legume, dar şi alte produse lactate…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Articol oferit de
   
Citeste mai multe Sfaturi si sugestii pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu