Sanatate Sfaturi si sugestii

Apelati mai des la produsele cu factor de protectie solara pe timp de iarna!

Apelati mai des la produsele cu factor de protectie solara pe timp de iarna!Statisticile arata faptul ca un procent foarte mic de femei folosesc creme FPS sau alte produse pentru protectie UV pe timp de iarna, acest lucru fiind din pacate suficient de daunator pentru frumusete si implicit pentru sanatatea tenului incat sa se traga un semnal de alarma, recomandandu-se tuturor femeilor sa apeleze frecvent la produsele cu factor de protectie solara in toate anotimpurile si nu doar in sezonul cald.

Folosirea regulata a cremelor si lotiunilor din gama FPS va aduce garantat un plus de frumusete pentru tenul vostru, in acest mod voi fiind mai protejate de radiatiile solare care actioneaza constant asupra organismului nostru indiferent daca afara este soare sau cerul este acoperit de nori. Produsele din gama FPS protejeaza pielea expusa atat de cancer cat si de alte afectiuni grave si sunt indicate pentru toata perioada anului calendaristic, aceste produse incluzand adeseori si un plus de hidratare sau substante necesare hranirii corecte a tenului si a pielii.

Nimeni nu afirma faptul ca, in sezonul rece, radiatiile ultraviolete ar fi la fel de puternice ca pe timp de vara, dar asta nu inseamna ca acest factor de risc pentru frumusetea si sanatatea pielii nu ar fi prezent si iarna, din acest motiv fiind calduros recomandat sa se apeleze constant la produsele cu factor de protectie solara, astfel cheltuindu-se ulterior mai putin pe alte produse cosmetice destinate intineririi tenului. Cremele FPS previn eficient aparitia ridurilor si merita luate in considerare fie si din acest motiv daca nu si pentru protectia contra bolilor cronice ale pielii.

Pentru femeile cu tenul deschis, cremele de protectie solara sunt absolut necesare, ele fiind mult mai expuse riscului de boala si imbatranirii premature decat femeile cu tenul mai inchis si de aceea trebuind sa aplice produse din gama FPS de fiecare data cand stiu ca se vor expune pentru durate mai lungi de vreme actiunii razelor solare. Procedand astfel, femeile cu tenul deschis, dar si cele cu un ten mai inchis vor ajuta sistemul lor imunitar sa lupte mai eficient cu eventualele afectiuni ale pielii care pot aparea pe parcursul vietii, suplimentar cu aplicarea de produse din gama FPS fiind indicat sa se consume si multa apa pentru o hidratare adecvata a pielii.

Este bine de retinut pentru toata lumea faptul ca produsele din gama FPS nu blocheaza in nici un fel procesul natural prin care organismul produce vitamina D in prezenta luminii solare, cu totii trebuind sa petrecem suficient timp in aer liber pentru a stimula organismul sa produca necesarul sau zilnic de vitamina D. In absenta unui produs pentru protectie solara, tenul si pielea vor imbatrani insa prematur, din acest motiv apelul la cremele FPS impacand si capra si varza, respectiv permitandu-va sa petreceti mai mult timp in aer liber fara teama ca veti expune peste masura tenul si pielea actiunii nocive a razelor solare.

Nu ignorati in consecinta uzul produselor cu factor de protectie solara inclusiv pe timp de iarna, in acest mod voi pastrandu-va frumusetea la superlativ si prevenind in egala masura si aparitia unor afectiuni cronice ale pielii cauzate de expunerea indelungata la actiunea ultravioletelor. Suplimentar, puteti face apel si la palariile largi precum si la ochelarii de soare, astfel stiind ca ati luat toate masurile pentru a preveni imbatranirea accelerata a tenului vostru si combatand cu succes aparitia altor afectiuni nedorite ale pielii.

 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu