Diete Sanatate

Ananasul ajuta celebritatile sa slabeasca!

Ananasul ajuta celebritatile sa slabeasca!
Printre celebritatile de prim rang de la Hollywood, dieta pe baza de ananas a facut cu adevarat furori in ultimii ani, multi dintre cei care au practicat-o pretinzand ca au slabit intr-un ritm foarte accelerat, fara a inregistra efecte secundare de nici un fel. Nu se stiu deocamdata prea multe lucruri despre pasii precisi de urmat pentru aceasta dieta si se asteapta de ceva vreme lansarea oficiala a unui website care sa ofere detalii importante si pentru publicul larg.

Exista bineinteles si alte diete pe baza de ananas, care promoveaza in primul rand detoxifierea organismului prin consumul aproape exclusiv de ananas pe durata unei scurte perioade de timp (3-5 zile), unde cumulat cu consumul crescut de apa si proprietatile de exceptie ale fructului amintit se pot elimina foarte multe toxine din organism. Sub nici o forma insa nu se recomanda ananas cultivat in conditii suspecte ci doar ananas cultivat organic, fara ingrasaminte artificiale de nici un fel.

Despre ananas se stie ca este foarte bogat in nutrimente de calitate de tipul antioxidantilor si a mineralelor esentiale (vitamina, C, tiamina, potasiu, magneziu), dar acest lucru nu este de ajuns pentru a se justifica succesul dietei hollywoodiene deoarece multe alte fructe si legume contin in cantitati poate si mai mari cam aceleasi categorii de nutrimente. Cei care au lansat si promovat aceasta dieta pe baza de ananas pretind insa ca prin aportul marit de…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu