Retete dietetice Sanatate

Activia de Băut cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi

Activia de Băut cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi

A venit, a venit toamna și, odată cu ea, noul iaurt delicios și hrănitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi!

Noul iaurt Activia are la bază lapte proaspăt și fermentul său special, Bifidus Actiregularis, oferind combinația perfectă pentru a fi integrată într-o alimentație echilibrată: iaurt de băut sănătos și hrănitor, bunătatea și gustul dulce-acrișor al afinelor coapte. Totul pentru ca burtica ta să fie sănătoasă și fericită în fiecare zi.

În plus, noul Activia de Băut cu Afine este o sursă de proteine, fermenți lactici activi și probiotice.

Fermentul probiotic din subspecia Bifidobacterium lactis, cunoscut și sub denumirea comercială Bifidus Actiregularis, a fost selectat în urmă cu aproximativ 30 de ani dintr-un produs lactat și este utilizat exclusiv în Activia.

Fiecare pahar de Activia conține mai mult de 4 miliarde de fermenți probiotici Bifidus Actiregularis, în plus față de fermenții obișnuiți de iaurt – Lactobacillus bulgaricus și Streptococcus termophilus. Toți acești fermenți activi din iaurt contribuie la menținerea sau refacerea florei intestinale, al cărei echilibru este important pentru sănătatea noastră.

Activia de Băut cu Afine este disponibil într-un ambalaj practic de 320 de grame, fiind ușor de transportat și consumat, oricând și oriunde: în mașină, la serviciu, la cumpărături sau acasă, servit ca gustare sau ca desert delicios, indiferent de preferința ta de consum.

Activia este cel mai consumat iaurt probiotic din lume. Consumatorii de Activia reprezintă o treime din populația lumii și trăiesc în 75 de țări de pe 5 continente.

Potrivit raportului Best Buy Award pentru România, ediția 2013/2014, realizat de ICERTIAS, Activia este iaurtul care oferă cel mai bun raport calitate/preț pe segmentul de probiotice de pe piața românească. Activia a fost lansat pe piața românească în anul 2001, portofoliul mărcii curprinzând acum 28 de sortimente de iaurturi cu Bifidus Actiregularis. Produs în fabrica din București, Activia se exportă cu succes și în alte 6 țări din Europa de Sud Est. Activia este marca de iaurt cu cea mai extinsă ofertă de produse, acoperind toate preferințele consumatorilor. Gama Activia cuprinde în România produse variate pe gustul tuturor: iaurt simplu, iaurturi cu cereale integrale și fructe, iaurturi de băut cu sau fără fructe, cât și o gamă de iaurturi dietetice cu fructe, cu 0% grăsime, conținut redus de zaharuri și îndulcitori.

Cu Activia, starea de bine vine din interior!

Danone România

Danone România este lider de piață în categoria produselor lactate proaspete, înregistrând în anul 2013 o cifră de afaceri de 481 milioane RON. Compania are în portofoliu peste 80 de referințe de produs, realizate în majoritate în fabrica din București, cu lapte proaspăt colectat de la fermierii români. Cele mai de succes branduri ale Danone în România sunt Danone Natural, Activia, Danonino, Actimel, și OIKOS.

 

Compania DANONE România face parte din Grupul DANONE, prezent în 120 de ţări, unul dintre liderii mondiali din industria alimentară, deţinând locul 1 în lume în fabricaţia de produse lactate proaspete şi locul 2 în lume în domeniul apelor minerale îmbuteliate şi al alimentaţiei pentru bebeluşi. Grupul DANONE a înregistrat în 2013 vânzări de peste 20 miliarde EURO.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu