Sanatate Sfaturi si sugestii

Activeaza natural sistemul imunitar

Activează natural sistemul imunitar cu Activit Colostru Premium
 
V-aţi întrebat vreodată, înainte de apariţia antibioticelor, cum făcea organismul față virusurilor? Cum se apărau oamenii de alergii, viroze şi prin ce metode combăteau bolile declanşate de funcţionarea necorespunzătoare a sistemului imunitar, inclusiv bolile autoimune?
 
Alternativa naturală şi principala sursă de imunoglobuline utilizată în lupta împotriva infecţiilor a fost colostrul, cunoscut şi sub numele colocvial de colastră sau “primul lapte” produs de glandele mamare ale mamiferelor, în ultima parte a sarcinii şi în primele 48 de ore după naştere. Iar acum, când tulpinile rezistente la antibiotice ale agenţilor patogeni s-au dezvoltat, colostrul rămâne unul dintre cele mai eficiente remedii împotriva infecţiilor de orice natură.
Colostrul este o substanţă naturală unică, având cel mai puternic efect de regenerare a corpului uman. Se compune din peste 250 de substanţe naturale care au ca funcţie principală protejarea şi regenerarea celulelor în organismul uman, iar substanţele sale constitutive într-o astfel de concentraţie nu mai sunt găsite în niciun alt produs natural.
Ştiaţi că imunitatea poate fi afectată de o mulţime de factori precum stresul, insomnia, calitatea alimentelor, substanţele toxice sau consumul mare de zahăr? Senzaţia accentuată de oboseală,
Activeaza natural sistemul imunitar
prezența anumitor tulburări, printre care şi depresia, lipsa puterii de concentrare sunt doar câteva dintre simptomele care trădează un sistem imunitar deficitar.
Colostrul bovin reglează funcţia imunitară
Unul dintre cele mai eficiente moduri de menţinere a imunităţii la cote maxime, de prevenire a apariţiei şi a dezvoltării infecţiilor, de grăbire a vindecării şi recuperare după boală este administrarea de suplimente alimentare care conţin extract de colostru bovin, extrem de valoros prin conţinutul său bogat în imunoglobuline, cytokine, lactoferină, vitamine, minerale şi aminoacizi, precum şi alţi nutrienţi în proporţii şi combinaţii unice.
Beneficiile colostrului bovin nu se opresc însă aici, pentru că acesta:
• Este benefic pentru creşterea, menţinerea şi îmbunătăţirea imunităţii prin conţinutul său crescut de imunoglobuline şi limfocite.
• Are rol de catalizator al sistemului imunitar şi îl ajută să producă şi să elibereze imunoglobuline proprii.
• Oferă protecţie împotriva infecţiilor gastro-intestinale virale şi acute.
• Are rol protectiv al imunităţii gastro-intestinale infantile datorită efectului sau direct în promovarea şi dezvoltarea ţesuturilor limfoide asociate intestinului, cu rol în formarea imunităţii intestinale.
• Reduce nivelul de trigliceride, colesterolul total şi cetone, precum şi a glucozei din sânge la pacienţii cu diabet de tip 2.
• Nu poate fi fabricat artificial

 
Ce beneficii aduce Activit Colostru Premium?
 
Pentru reglarea funcţiei imunitare, sănătatea sistemului digestiv, creşterea şi dezvoltarea armonioasă a copiilor, prevenirea recurenței infecţiilor şi reducerea microorganismelor patogene, Ropharma a lansat Activit Colostru Premium, un supliment alimentar natural pe bază de colostru şi Vitamina C, cu proprietăţi antivirale, antibacteriene, antimicotice, antiparazitare şi antioxidante. Ceea ce diferenţiază acest produs de altele de acelaşi gen sunt eficiența componentelor ce se află la baza sa: colostrul bovin şi vitamina C.

 

Vitamina C este un nutrient esenţial pentru organism şi un antioxidant de excepţie ce contribuie activ la frânarea proceselor degenerative din organism. Aceasta este o vitamină hidrosolubilă, care fortifică sistemul imunitar şi întăreşte rezistența organismului la bolile infecţioase, răceală şi gripă. Mai mult, vitamina C protejează celulele împotriva stresului oxidativ, ajută la funcţionarea normală a sistemului nervos, asigură metabolismul energetic normal şi contribuie la reducerea oboselii.
În plus, Activit Colostru Premium:
 
• Protejează şi regenerează celulele din organismul uman;
• Ajută la eliminarea rapidă a toxinelor, scade riscul apariţiei celulelor ulceroase şi asigură funcţionarea corectă a florei intestinale;
• Efect antidiabetic demonstrat ştiinţific: colostru bovin influenţează reducerea glicemiei, colesterolului, şi cetonelor a pacienţilor cu diabet de tip 2;
• Are efect adjuvant antiviral, antibacterian, antimicotic şi antiparazitar;
• Reface toate ţesuturile organismului, grăbind vindecarea arsurilor, ulcerelor şi a leziunilor cerebrale şi pulmonare;
Pentru a obţine cele mai bune rezultate se administrează câte 1 comprimat pe zi pentru copiii peste 3 ani şi 2 comprimate pe zi pentru adulţi sau femeile însărcinate/care alăptează. Activit Colostru Premium conţine 20 de comprimate şi este disponibil în Farmaciile Ropharma din ţara sau online pe www.ropharma-healthcare.ro, la preţul de 26,40 Lei.

 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu