Dragoste si Sex Relatii

Tanara, frumoasa, singura!

Tanara, frumoasa, singura!O  relatie serioasa este un aspect pe care toate vrem sa il stim bifat. Ce facem cand sufletul pereche nu da semne sa apara?


Regaseste-ti increderea in tine!

Inainte de a lasa pe altcineva sa te iubeasca, trebuie sa inveti sa te iubesti tu. Pentru a face acest lucru, e nevoie sa descoperi cine esti si ce vrei. Fie ca doresti sa fii perceputa drept fata serioasa, cuminte, care se gandeste doar la cariera, fie o persoana careia ii plac provocarile si aventurile. Ai o gama larga de unde poti alege, trebuie doar sa vezi ce ti se potriveste.
Din momentul in care ai descoperit care sunt caramizile care iti alcatuiesc caracterul, va fi usor sa iti stii nevoile si pretentiile.
 
Titlul de singura  nu este ceva dramatic!

Nu iti transforma statutul de singura in ceva dramatic, de parca ar fi sfarsitul lumii, doar pentru ca nu ai un barbat pe care sa-l prezinti oficial rudelor si  prietenilor.
Faptul ca nu ai un iubit nu inseamna ca soarele va pica de pe cer, ca te vei bloca in lift sau ca vei avea pe frunte o eticheta uriasa, pe care sa scrie "Nu ma iubeste nimeni".
Scoate buburuzele din capusorul tau si realizeaza ca a fi singura nu inseamna ca nu-ti mai poti trai viata, ca nu ai voie sa zambesti.  Inseamna sa ai curajul sa poti sa fii suficient de curajoasa, incat sa nu te inchizi in tine insati.
 
Nu-ti inchide visele in debara!

Clipa in care renunti sa visezi coincide cu momentul in care uiti sa zambesti. Visele, dorintele, noastre sunt talismanele care ne motiveaza, ne determina sa facem lucruri de care niciodata nu am fi crezut ca suntem capabili. Ne determina si ne motiveaza sa ne depasim limitele impuse de societate, dar si sa escaladam zidurile pe care noi insine le-am ridicat, crezand ca niciodata nu le vom putea invinge.
Visele ne alimenteaza destinul!
 
Fii optimista!

Vei intalni iubitul pe care ti-l doresti, vei invata sa iubesti din nou, vei fi iubita asa cum ai visat, vei ajunge acolo unde ti-ai propus, vei intalni persoane minunate, care te vor face sa te bucuri de fiecare moment, vei invata lucruri si vei trai momente care iti vor taia respiratia.
 
Fii optimista, alege ca  destinul sa fie in favoarea ta!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu