Dragoste si Sex Relatii

Tabu in dormitor: Si femeile ejaculeaza


Viata de cuplu - ejaculare femei - sex

Ştim cu toţii că un bărbat nu are cum să mimeze orgasmul pentru că îl trădează manifestările fiziologice, adică mai precis faptul că ejaculează. Dar se pare că şi unele femei (puţine ce-i drept) se manifestă în acest fel.

Se considera până nu demult că ceea ce numim astăzi „ejaculare feminină” era de fapt o urmare a imposibilităţii unor femei de a controla micţiunea, urinând în momentul orgasmului. Cercetări minuţioase în acest sens au demonstrat faptul că nu era nici pe departe vorba despre un lucru atât de jenant ci că femeile respective „ejaculau” un lichid transparent sau lăptos asemănător acidului prostatic secretat de prostata bărbaţilor.

Oamenii de ştiinţă încă mai investighează fenomenul pentru a identifica eventuale cauze, având în vedere chiar şi ipoteza păstrării la femeie a unei reminescenţe a unui gen de prostate la nivelul uretrei.

Vom trăi şi vom vedea, dar până una alta este bine să luăm cunoştinţă de existenţa acestui fenomen pentru a nu intra în panică dacă vreodată ni se întâmplă aşa ceva.

foto © Northfoto

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu