Dragoste si Sex Relatii

Sunt fericita… iubitul meu m-a parasit


Fericita

Cine spune ca trebuie sa vorbim despre o despartire cu tristete si sa ne plangem de mila zile intregi, zile ce nu le mai poti recupera deoarece timpul nu se opreste in loc pentru nimeni. O sa vorbesc in acest articol despre un alt unghi a unei despartiri decat cel obisnuit in care ne intalnim cu o prietena si plangem cum ne-a rupt inima si a sters cu ea pe jos. Sigur e doar atat, baiatul a pus punct.

Da, doare si simti ca totul se prabuseste in jur, dar da si 2 ore de travaliu si o nastere doare de o sa te auda tot spitalul, dar trece. Asa ca, de ce sa plangi? Cand poti zambi, cand poti flirta cu cine doresti tu, cand poti iesi si merge oriunde vrei fara sa iti mai faci griji de ifosele lui, ca nu are chef, ca nu-i plac prietenii tai.

De ce sa iti para rau? Ca nu il mai auzi cum te cicalea si iti facea observatii din cele mai mici lucruri, cum nu mai stia sa iti spuna ca esti frumoasa, cat de greu ii venea sa te sune? Traieste fiecare clipa cu zambetul pe buze si daca il vezi nu te ascunde de el, nu traversa pe celalalt trotuar, capul sus, zambeste, saluta-l si mergi mai departe, a fost o parte din viata ta la un moment dat cu clipe bune si cu clipe rele, nu trebuie sa stergi cu buretele o parte din viata ta. Nu trebuie sa te rusinezi ca si cum ar fi fost vina ta ca totul s-a sfarsit, mai bine spus multumeste-i ca te-a lasat libera, astfel ti-a oferit sansa sa cunosti pe cineva care cu adevarat te merita.

Fetelor privim despartirea uneori cu prea multa jale, prea multa pentru niste tipi care nu merita atata atentie din partea noastra, asa ca mai bine sa schimbam asta. Sunt de acord, avem totusi un pic nevoie de timp sa ne punem sentimentele in ordine si sa lasam cateva lacrimi sa curga pe obraji, dar sa nu exageram totusi nu era Johnny Depp incat sa merite un rau de lacrimi. Plus chiar ai fi dorit sa ramai in continuare cu cineva de la care trebuia sa tragi cu clestele un "te iubesc"? Bucura-te ca esti libera, iar daca daca ai ghinionul sa te sune si sa iti spuna ca "ii pare rau" si acum vrea consolat … recomand un: Hai, pa! cu un zambet larg pe buze.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu