Dragoste si Sex Relatii

Stimulati-va partenerul subtil chiar si atunci cand sexul nu este la inaltime!

Stimulati-va partenerul subtil chiar si atunci cand sexul nu este la inaltime!Multe relatii incepute sub o stea norocoasa ajung intr-un impas total din cauza lipsei de rabdare si/sau de experienta a femeii implicata intr-o astfel de relatie, femeile trebuind sa invete obligatoriu si alfabetul dragostei si sa treaca astfel cu succes unul dintre cele mai dificile teste ale existentei lor care sa le puna, in functie de rezultate, in randul persoanelor adulte sau, dimpotriva, in randul persoanelor inca imature din punct de vedere afectiv si emotional.

Barbatii, atat de transparenti la o prima vedere, pot revela pe parcursul unei relatii aspecte mai complexe ale personalitatii lor, indiferent daca este vorba despre viata de zi cu zi sau de intalnirile intime din dormitor ei avand nevoie constant de o partenera pe care sa se poate sprijini si care sa ii stimuleze pozitiv pentru a le oferi o stare crescuta de bine si a ii ajuta sa isi indeplineasca obiectivele mai usor.

Unul dintre exemplele clasice care pot fi date cu privire la obstacolele prezente in viata unui cuplu este de natura sexuala si se refera la stresul pe care il aduce cu sine un barbat in dormitor, el dorindu-si sa faca de fiecare data cea mai buna impresie si sa isi satisfaca pe deplin partenera sa. In multe situatii insa acest lucru nu pare sa se intample, femeia putand sa isi manifesteze dezamagirea la finalul actului sexual in mod sugestiv, fie verbal, fie pe alta cale.

Stresul din intimitatea dormitorului va creste proportional cu nemultumirea femeii, acum fiind nevoie mai mult decat oricand de ceva rabdare precum si de putina experienta pentru a aduce relatia pe un plan mai luminos. Cu cat mai relaxat va fi deci barbatul, el simtind ca este iubit in mod egal indiferent de performantele sale sexuale trecute, cu atat mai de calitate va fi si sexul, astfel si nu altfel putand sa fie depasite inhibitiile si alte probleme care tin de insecuritatea unui barbat aflat "la fundul gol" in prezenta femeii pe care o iubeste.  

Multe femei, care au avut parte de experiente neplacute in trecut sau au fost initiate de alte amice experte in "scoala vietii", se feresc sa isi iubeasca partenerul fara oprelisti din teama de a nu fi ranite, in mod aparte femeile abandonate fara motive aparente sau cele despartite putand dezvolta adevarate fixatii pe acest subiect. Indiferent daca vei avea de suferit sau nu, este intotdeauna mai bine sa iubesti cu tot sufletul decat cu jumatate de suflet, doar asa putand sa tragi la un moment dat lozul norocos si sa iti gasesti un partener de calitate alaturi de care sa poti petrece restul vietii in cele mai bune conditii.

Barbatii interesati doar de o relatie "discreta" nu vor avea probleme atunci cand nu se simt iubiti ci doar folositi sexual, si ei la randul lor dorindu-si o relatie scurta, fara obligatii, care sa se consume exclusiv sexual si nicidecum si afectiv. Mult mai multi sunt totusi barbatii care privesc aceasta problema diferit, ei dorindu-si sa traiasca dragostea la intregul sau potential si fiind frustrati atunci cand simt ca partenera lor are retineri din acest punct de vedere. Astfel de barbati vor renunta definitiv la orice iluzie daca nu se raspunde sentimentelor lor profunde cu aceeasi moneda, pentru ei o jumatate de relatie fiind pana la urma curata pierdere de vreme si o proasta investitie in plan emotional.

Un alt lucru care probeaza statutul de adult precum si inteligenta unei femei implicata intr-o relatie de dragoste este si suportul neconditionat oferit partenerului sau, acesta bucurandu-se astfel zi de zi de o prezenta placuta alaturi de sine, un prieten de nadejde si o persoana care continua sa il incurajeze chiar si in momentele mai putin favorabile ale existentei sale. Inutil de amintit, si barbatul va reciproca la superlativ, acesta fiind de fapt si secretul simplu si garantat al succesului deplin in dragoste.

Un alt aspect mai greu de inteles din perspectiva unui barbat este retinerea pe care o poate manifesta o femeie atunci cand isi doreste sa faca sex, dar nu vrea sa initieze ea acest lucru ci face apel la limbajul trupului si alte forme subtile de semnalare a dorintei sale sexuale pentru ca barbatul si nu ea sa initieze sexul. Barbatii reusesc sa raspunda uneori cu succes unor asemenea "avansuri". dar alteori ei insisi nu se simt "in chef" si pot trece lejer cu vederea peste semnalele trimise de catre "femela" lor.

Retinerea femeilor inspre initierea actului sexual poate fi privita si ca un test de inteligenta pe care il au barbatii de trecut, pentru a proba ca sunt capabili sa comunice si pe un plan mai profund, dar in general acest lucru este privit de catre barbati ca o adevarata tampenie si fandoseala, care probeaza mai degraba prostia femeii in cauza si mai putin obtuzitatea lor in plan emotional. Barbatii adora sa fie uneori "luati pe sus" de catre partenera lor, o femeie care nu se teme sa isi exprime deschis sexualitatea nefiind privita niciodata ca o femeie usoara ci mai degraba ca o persoana spontana, sincera si plina de senzualitate.

Nu in ultimul rand, tradarea in dragoste, o arma cu doua taisuri, este o lovitura foarte grea pe care o poate primi un barbat indragostit, dar exista si leac pentru aceasta, barbatii preferand sa li se spuna deschis si la timp ca nu mai sunt iubiti si ca e timpul sa isi caute alta partenera mai degraba decat sa fie inselati pe ascuns si purtati de nas pana ce femeia este sigura ca noua sa "jucarie" sexuala merita incredere si ca ea isi poate lasa in sfarsit partenerul stabil vechi pentru proaspata sa cucerire.

Loialitatea, prietenia, respectul si, mai mult decat orice, dragostea neconditionata sunt sentimente pe care aproape orice barbat normal le asteapta de la partenera sa, barbatul la randul sau fiind capabil sa ofere aceleasi sentimente pentru a creste astfel armonios in dragoste alaturi de iubita sa. Toate celelalte subterfugii si scuze nu reprezinta decat tentative facile de a evita implicarea intr-o relatie serioasa, iar daca asta se prefera mai mult si nu o legatura de lunga durata atunci atat femeia cat si barbatul trebuie sa fie deschisi pe acest subiect spunand clar ca nu isi doresc nimic serios ci doar ceva intens si pasional, dar de scurta durata.

 

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu