Dragoste si Sex Relatii

Situatii in care trebuie sa fii “fata rea”

Situatii in care trebuie sa fii "fata rea"Cand iubesti simti fiecare bataie a inimii tale, zambesti fara motiv si esti fericita chiar daca nu este ziua ta norocoasa. Debordezi de energie, nu vezi nimic rau in fata ochilor si nu intelegi de ce lumea din jurul tau nu este la fel de fericita ca tine. Nu vezi si nu auzi nimic in afara glasului iubitului tau.

            O astfel de stare euforica te face mult mai admisibila cu mofturile, toanele sau greselile iubitului tau. Vrei ca lucrurile sa mearga perfect intre voi si accepti orice gest al sau fara sa spui nimic, pentru a nu starni cearta intre voi, pentru a evita conflicte, pentru a pastra in continuare valul de perfectiune ce pluteste asupra inimii tale. In unele cazuri, din frica de a nu pierde persoana iubita, accepti multe lucruri si ii faci pe plac in toate, doar pentru a-i arata cat de bine este alaturi de tine si ca nicaieri altundeva nu ar fi la fel de bine.
            Indiferent cat de indragostita ai fi, trebuie sa pui limite pe care partenerul nu trebuie sa le incalce. Insa daca le incalca, nu trebuie sa iti fie frica sa ii faci reprosuri. Daca iti tratezi iubitul ca pe un bibelou risti sa daunezi relatiei voastre de iubire deoarece, cu cat ierti mai usor o greseala, cu atat acesta va fi mai tentat sa o repete din nou.
            Cand nu ii reprosezi niciodata nimic, partenerul va incepe sa considere ca actiunile sale sunt indreptatite, iar tu trebuie sa le accepti fara sa suporte vreo consecinta (pentru ca asa l-ai invatat!).
            Astfel in relatia voastra pot apare fisuri, tu sa te simti folosita, mandria ta sa fie calcata in picioare (pentru ca lui nu ii pasa). De aceea este inevitabil sa tragi o linie cat mai repede inainte sa se adune atatea nemultumiri in interiorul tau incat atunci cand izbucnesti sa nu te mai poata opri nimeni.
           
Momentele in care trebuie sa pui piciorul in prag:
–          in loc sa fie grijuliu cu banii (tinand cont cat este de greu sa ii strangi) acesta ii cheltuie pe toate nimicurile si pe noile gaget-uri ce se gasesc pe piata; in loc sa mergeti impreuna intr-o excursie, va trebuie sa il privesti pe el cum se joaca la noul sau mobil de ultima generatie.
–          te informeaza de anumite probleme, situatii neplacute, datorii aparute brusc in ultimul moment, cand tu deja nu mai poti face nimic in afara de a accepta deja situatia creata de el, inutil;
–          uita sa iti mai acorde atentia necesara, prietenii lui, serviciul ocupa primul locul in viata sa, tu multumindu-te doar cu resturi.
–          nu se implica in rezolvarea problemelor de familie lasand toata povara pe umerii tai;
–          isi pastreaza in lista de prieteni foste iubiri, cu care mentine o legatura destul de stransa incat sa te deranjeze;
–          vrei ca lucrurile dintre voi sa evolueze: sa locuiti impreuna, sa va casatoriti sau doar sa vorbiti de potentialul viitorului vostru, insa el evita cu totul aceste discutii considerandu-le neimportante;
 
Dragostea poate fi un sentiment ce pune stapanire pe ratiunea si pe emotiile tale, ducandu-te intr-un punct in care simti ca nu iti mai poti controla reactiile. O iubire este frumoasa, splendida, epica doar atunci cand este reciproca pe toate planurilor.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu