Dragoste si Sex Relatii

Sex dureros

Sex durerosTot ce vezi in prezent esti doar tu stransa in bratele lui, si totul este perfect pana cand ajungi la actul sexual in sine si realizezi ca nu mai poti continua deoarece e neasteptat de dureros pentru tine.

Daca ti se intampla asa ceva, nu ignora durerea pentru ca ai face un lucru total nepotrivit pentru sanatatea ta. Este nevoie de un control ginecologic si nu trata situatia cu superficialitate pentru ca iti vei face rau propriului tau trup, iar lucrurile chiar se pot agrava daca nu sunt tratate la timp.

Cauze:

– Schimbarile hormonale, determinate de varsta sau de anumite tratamente. Pot genera hipersensibilitate si pot schimba functionalitatea propriul tau corp. Schimbarile hormonale determina lubrifierea insuficienta a organului sexual si o senzatie de uscaciune care poate provoca neplaceri.

– Infectie in organism. Trebuie de urgenta sa mergi la medic, pentru ca o astfel de situatie netratata poate conduce la situatii mult mai neplacute atat pentru tine cat si pentru propriul partener. Sa nu mai vorbim si de faptul ca infectia se poate extinde in timp relativ scurt.

– Ranile pe uter. Sunt destul de frecvente mai ales pentru persoanele care fac apel la tampoane igienice. Nu este de glumit cu astfel de rani care se pot mari si astfel tratamentele obisnuite nu vor da rezultate la timp, ajungand sa fii nevoita sa te supui la o mica operatie precum cauterizarea, care poate avea drept efect secundar si infertilitatea.

Trebuie sa ai grija de tine, o mica jena rezolvata la timp te poate scuti de mult timp pierdut, de multi bani cheltuiti si de stres. Nu are rost sa o faci pe eroina ori pe timida, nu trebuie sa iei in ras asemenea dezechilibre indiferent cat de mica ar parea problema ta.

Mergi la control chiar si daca nu te deranjeaza nimic, diagnosticarea din timp a unei situatii neasteptate precum este si cancerul uterin in faza incipienta iti poate apoi salva viata.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu