Auto-cunoastere Relatii

Semne ca vrea sa se mute la tine acasa

Semne ca vrea sa se mute la tine acasaE frumos cand  o relatie evolueza, ajungeti  sa va cunoasteti parintii, prietenii, si poate sa va construiti un viitor impreuna. Testul suprem pentru rezistenta unei relatii este impartirea aceluiasi acoperis. Insa tu poate nu esti pregatita sa faci acest pas mare si vrei sa mai copilariti. Macar inca putin.
Dar ceva nu miroase a bine si ai impresia ca el tine mortis sa se mute la tine destul de usor, incat nici sa nu-ti dai seama cand s-a intamplat.
 
Semne ca vrea sa locuiti impreuna:

 Weekend prelungit. Vine ca un ingeras vineri seara la tine sa vedeti un film. Dupa cinema nu il poti trimite acasa ca pare adormit si ti se face mila, asa ca il lasi la tine sa doarma. Sambata dimineata nu mai are rost sa plece pentru ca oricum urma sa va vedeti si  pana sa-ti dai seama ce se intampla, e deja duminica

Auto-invitatie in timpul saptamanii. Te suna si te intreaba daca poate veni la tine. Normal ca spui Da!, iar din vorba in vorba ajungeti in pat si el nu se mai da plecat acasa. Tine mortis sa lase la tine un tricou, o periuta de dinti pentru cazurile "speciale" cand ramane peste noapte si ii lipsesc lucrurile de baza pentru igiena personala.

Vorbe imbietoare, tot iti bate apropouri despre cat de minunat ar fi sa adoarma cu tine in fiecare seara in brate, sa te vada gatind la bucatarie, in timp ce el este, normal si logic, langa tine, ajutandu-te sa tai salata.

Te simti obligata sa-i eliberezi un raft in dulapul tau pentru ca realizezi ca nu-i mai poti lasa lucrurile imprastiate prin casa. Deci, dorinta de a se muta cu tine este destul de mare.

 
Iar daca tu cumva locuiesti singura si el inca sta parintii ori intr-o garsoniera sau la camin, normal ca locuinta ta va deveni o oaza magica, in care el vrea sa se arunce si sa-si alinte simturile!
 
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu