Dragoste si Sex Relatii

Semne ca relatia ta isi da ultima suflare

Semne ca relatia ta isi da ultima suflareOrice femeie isi doreste o relatie ca in basme: il vezi, te indragostesti, te vede, se indragosteste si petreceti cele mai frumoase clipe impreuna. Treceti peste toate obstacolele cu succes si traiti fericiti pana la adanci batraneti, inconjurati de copii si nepotei.

Insa lucrurile nu decurg mereu asa cum am citit noi in povesti. Fie apare vrajitoarea cea rea si se combina cu printul tau, fie printul o ia razna si incepe sa bata codrii de-a nebunul, fie e confuz si are toane, ba ca te place, ba ca o place si pe printesa de pe hotarul apropiat, ori ca nu ii mai place sa fie print, ori ca ii este restransa libertatea si nu mai vrea sa aiba responsabilitati si arunca povara responsabilitatilor pe umerii tai.
Asa ca printii de astazi nu prea se mai pot compara cu cavalerii din perioada medievala, care ar fi fost in stare sa inceapa un razboi pentru inima femeii pe care o iubesc. Acum e mai simplu: daca tu nu ii oferi inima ta, se duce repede dupa inima alteia; nici pe departe nu ar lupta sa te cucereasca sau sa mentina relatia vie si pasionala.

Nici noi printesele nu suntem mai breze: daca in basme stai inchisa intr-un castel, cu inima impietrita, asteptandu-ti adevarata iubire sa te salveze, acum fie te salvezi singura, fie rogi pe altcineva sa te salveze, pentru ca, ce sa ii faci, viata e scurta, tu nu esti nemuritoare si rabdarea ta are si ea o limita.
Insa daca ati ajuns intr-un punct al relatiei in care este absolut evident ca nimic nu va mai leaga, inseamna ca pasiunea dintre voi isi da ultima suflare:

– abia daca mai vorbiti si daca sunt schimbate cateva cuvinte, acestea sunt doar din politete;
– nu mai aveti incredere unul in celalalt;
– iti este indiferent daca il vezi sau nu;
– nu ii duci dorul deloc;
– incercati sa va evitati pe cat mai mult posibil;
– atractia fizica este ingropata de mult;
– nu iti vezi viitorul alaturi de el;
– va simtiti ca doi straini ce nu au nimic in comun;
– nici macar nu va mai intereseaza ce se intampla in viata celuilalt;
– daca vi se intampla ceva, nu mai reactionezi cu aceeasi tragere de inima;
– esti atrasa de alte persoane si chiar gandul de despartire incepe sa ti se para ceva normal;
– el a devenit doar un nume intr-o agenda, doar un nick-name in lista de mess peste care acum treci cu usurinta.
 
Uneori iubirea pur si simplu moare, fara explicatii, fara motive, flacara care v-a unit se stinge pana se face scrum si nu e vina nici unuia dintre voi, doar ca dragostea dintre voi a avut doar un anumit timp pentru a se desfasura, dupa care…..tic-tac, tic-tac… s-a oprit.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu