Auto-cunoastere Relatii

Semne ca nu esti multumita de propria relatie

Semne ca nu esti multumita de propria relatieE greu sa pui punct unei relatii in care te simti confortabil si nu aveti parte de probleme care sa te faca sa vrei sa il scoti din viata ta; desi totul pare ok, tu nu esti fericita, ci doar te complaci in aceasta situatie doar pentru a nu fi nevoita sa ramai singura, fie sa incepi sa cauti pe altcineva, iar asta presupune sa iti pui inima la bataie si nu prea vrei sa risti sa fii ranita.
Insa sunt cateva semne care iti spun in fata ca nu el este ceea ce iti doresti, chiar daca tu preferi sa te minti si sa ramai in acest locusor care iti este confortabil:
–    oricat ai incerca, desi timpul trece si relatia voastra continua cand vine vorba de a merge la un alt nivel de obicei fie locuitul impreuna sau chiar casatoria, incepi sa ai fiori reci pe sira spinarii, nu iti vezi viitorul impreuna cu el, nu ai acea dorinta care iti spune ca vrei sa iti petreci restul zilelor in compania lui.
–    aveti pasiuni diferite, dorinte si vise ce nu se intersecteaza, daca incercati sa aveti o discutie fiecare priveste din punctul lui de vedere si nu ajungeti la niciun punct de mijloc care sa fie in favoarea voastra.
–    uneori ai impresia ca sunteti mai mult niste amici sau prieteni decat un cuplu, incepi sa realizezi ca ce va uneste este doar respectul si un atasament cladit in timp de care ai devenit dependenta.
–    dar poate semnul cel mai evident ca ceva nu e in regula este atunci cand tu preferi sa petreci timpul mai mult fara decat cu el, eviti sa il iei cu tine la anumite intalniri sau calatorii din simplu motiv ca stii ca nu o sa poti fi tu insati cand este el prin preajma.
–    cand il vezi iti vine mai mult sa il certi decat sa il pupicesti pana il sufoci de drag, mereu vezi aspectele negative.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu